این پستو برای بقیه افراد هم گذاشتم برای شما هم میذارم تا نتیجه بگیرید
من قبلا از شدت درد میخواستم بالا بیارم و زمینارو چنگ میزدم و بعد با شیاف دیکلوفناک 100 آشنا شدم اما هر ماه شیاف میذاشتم و فهمیدم مداوم خوب نیست و یه روز که تو خونمون شیاف و هیچ مسکنی نبود و من میترسیدم درد بگیرم، یه روز مونده به پریودم به ناچار شروع کردم این دمنوشو با خرما خوردم ( اول داخل کتری کوچک آب گذاشتم جوش بیاد بعد زنجبیل، آویشن، دارچین، رازیانه هرکدوم دو قاشق چایخوری ریختم داخل آب جوش و زیرشو برنجی کم کردم و گذاشتم یه ربع، بیست دقیقه دم بکشه)
و بعد سشوار داغ گرفتم روی دلم و همش از این دمنوش میخوردم و در آخر وقتی پریود شدم بازم دمنوش خوردم و حوله گرم کردم گذاشتم و دور خودمو کامل با پتو و اتاق گرم، گرم نگه داشتم و اصلا به هیچ مسکنی نیاز پیدا نکردم عالییی بود 🥲🤌🏾
البته یه چیز دیگه هم میگم بنظرم تاثیر گذاره، وقتی واژن مرطوب باشه یعنی قبل خون ریزی، به ارگاسم برسه و خیلیی عذرمیخوام منی بیاد، موقع شروع پریود، اون محل خشک نیست و درد کمتری سراغتون میاد و کمک کنندست
الان هر ماه وقتی علائم قبل پریود شروع میشه مثلا پنج شیش روز قبل پریود، شروع کنید این دمنوش بخورید به علاوه گرمیجات دیگه و دوری از سردیجات و نفاخ
دیگه به مسکن نیاز پیدا نمیکنید
من قبلا حرف کسی رو باور نذاشتم تا وقتی که خودم انجام دادم عالی بود 🥲❤️