2777
2789

شیاف دیکلوفناک بذار

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندارمممفقط ژلوفن دارم خونه

دمنوشای گرم بخور مثل زیره یا زنجبیل

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

ضرر نداره هرماه بخورم?? چندماهه متوالی دارم استفاده میکنم

این پستو برای بقیه افراد هم گذاشتم برای شما هم میذارم تا نتیجه بگیرید

من قبلا از شدت درد میخواستم بالا بیارم و زمینارو چنگ میزدم و بعد با شیاف دیکلوفناک 100 آشنا شدم اما هر ماه شیاف میذاشتم و فهمیدم مداوم خوب نیست و یه روز که تو خونمون شیاف و هیچ مسکنی نبود و من میترسیدم درد بگیرم، یه روز مونده به پریودم به ناچار شروع کردم این دمنوشو با خرما خوردم ( اول داخل کتری کوچک آب گذاشتم جوش بیاد بعد زنجبیل، آویشن، دارچین، رازیانه هرکدوم دو قاشق چایخوری ریختم داخل آب جوش و زیرشو برنجی کم کردم و گذاشتم یه ربع، بیست دقیقه دم بکشه)

و بعد سشوار داغ گرفتم روی دلم و همش از این دمنوش میخوردم و در آخر وقتی پریود شدم بازم دمنوش خوردم و حوله گرم کردم گذاشتم و دور خودمو کامل با پتو و اتاق گرم، گرم نگه داشتم و اصلا به هیچ مسکنی نیاز پیدا نکردم عالییی بود 🥲🤌🏾

البته یه چیز دیگه هم میگم بنظرم تاثیر گذاره، وقتی واژن مرطوب باشه یعنی قبل خون ریزی، به ارگاسم برسه و خیلیی عذرمیخوام منی بیاد، موقع شروع پریود، اون محل خشک نیست و درد کمتری سراغتون میاد و کمک کنندست

الان هر ماه وقتی علائم قبل پریود شروع میشه مثلا پنج شیش روز قبل پریود، شروع کنید این دمنوش بخورید به علاوه گرمیجات دیگه و دوری از سردیجات و نفاخ

دیگه به مسکن نیاز پیدا نمیکنید

من قبلا حرف کسی رو باور نذاشتم تا وقتی که خودم انجام دادم عالی بود 🥲❤️

🌌 I am a child of endless being, not of moments 🪐