بی بی چک از چه زمانی باید استفاده کرد؟من ۸ روز تا موعدم مونده تحمل نکردم عصر بی بی چک استفاده کردم که منفی بود یکی الکی هدر دادم...از یک هفته بعد از اقدام رحم وتخمدونم درد گرفت تا امروز ...دو روز خسته ام کسلم همش خوابم می یاد مخصوصا محل کارم احتمالش هست باردار باشم؟؟اشتهامم زیاد شده کمرم هم گاهی اوقات درد میگیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باور کن سن بارداریم الان۹هفته ینی دو ماه و یک هفته است ولی اصلا ناراحت نشدم اولاش زیر دلم درد میکرد صبحا که از خواب بیدار میشدم یه عرقی میکردم وقتی میرفتم جلو آینه رنگم زرد زرد میشد ولی یکی از علائم جدیش زیاد سرت گیج میره
خــدایــا👑بــه همــه اونــایے ڪــه دݪــشون بــچه مــیخواد یــه نے نے خوشڪــل بــده...الــهے آمـــین
باور کن سن بارداریم الان۹هفته ینی دو ماه و یک هفته است ولی اصلا ناراحت نشدم اولاش زیر دلم درد میکرد ...
میدونید نمیخوام همش فکر کنم بهش که اگه نبودم خیط شم😉ولی خوب همین فکرا هم شیرینه من سرم گیج میره چندروزه ولی شدید نیست یعنی یک لحظه هست دوباره خوب میشم ولی زیر دلم دک هفته ای هست که درد میکنه عفونت هم فکر نمیکنم داشته باشم چون علائمشو ندارم