2777
2789
عنوان

بی بی چک

184 بازدید | 12 پست

بی بی چک از چه زمانی باید استفاده کرد؟من ۸ روز تا موعدم مونده تحمل نکردم عصر بی بی چک استفاده کردم که منفی بود یکی الکی هدر دادم...از یک هفته بعد از اقدام رحم وتخمدونم درد گرفت تا امروز ...دو روز خسته ام کسلم همش خوابم می یاد مخصوصا محل کارم احتمالش هست باردار باشم؟؟اشتهامم زیاد شده کمرم هم گاهی اوقات درد میگیره

عزیزم نمیخوام ناامیدت کنم ولی فعلا زوده تازشم خودتم میگی ۸روز تا زمان پریودیت مونده

خــدایــا👑بــه همــه اونــایے ڪــه دݪــشون بــچه مــیخواد یــه نے نے خوشڪــل بــده...الــهے آمـــین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووووووف ٨ روز مونده بي بي زدي

اگه باردارم باشي الان اون يه نطفه كوچولوعه ك هنوز ارتباط خوني باهات پيدا نكرده

حداقل ٣ روز بعده تاخير

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
امروز نباید بی بی چک میزاشتم از کنجکاویم گذاشتم😉

پس خودتم میدونی ناقلا منم مث تو بودم ۶تا هدر دادم اخریش ینی۷میش بدون اینکه انتظارشو داشته باشم مثبت شد

خــدایــا👑بــه همــه اونــایے ڪــه دݪــشون بــچه مــیخواد یــه نے نے خوشڪــل بــده...الــهے آمـــین
علائم شما داشتین؟؟ اره میدونم😁

باور کن سن بارداریم الان۹هفته ینی دو ماه و یک هفته است ولی اصلا ناراحت نشدم اولاش زیر دلم درد میکرد صبحا که از خواب بیدار میشدم یه عرقی میکردم وقتی میرفتم جلو آینه رنگم زرد زرد میشد ولی یکی از علائم جدیش زیاد سرت گیج میره

باور کن سن بارداریم الان۹هفته ینی دو ماه و یک هفته است ولی اصلا ناراحت نشدم اولاش زیر دلم درد میکرد ...

میدونید نمیخوام همش فکر کنم بهش که اگه نبودم خیط شم😉ولی خوب همین فکرا هم شیرینه من سرم گیج میره چندروزه ولی شدید نیست یعنی یک لحظه هست دوباره خوب میشم ولی زیر دلم دک هفته ای هست که درد میکنه عفونت هم فکر نمیکنم داشته باشم چون علائمشو ندارم

یه سوال دارم. بی بی چک تا چه مدت جواب میده؟مثلا خواهر من هفته پیش بی بی مثبت شده اما الان منفی. تا ک ...

سه ماهه اول میره بالا بعد افت میکنه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘