2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بی تربیته به جای تنبیه از یه چیزی که دوست داره محرومش کن تا بفهمه که اگه اون کارو انجام نده به اون چیز میرسه

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
خب توی مهد یکسری کار بهش بده یا تشویقش کن. مگه کار به بچه هاتون نمیدین 

راستش فردا جلسه اولمه برای همین ایده میخام و بهم گفتم بچه هاش فوق العاده بی تربیتم و ادم حسابت نمیکنن حتی فحش میدن

به عنوان مثال پسر، من اگه حرف بدی. بزنه استیکر بهش نمبدم که بچسبونه به جدول استیکرهاش جواب میده بهم ...

جلسه اولمه باید چکار کنم چطوری سلام کنم ک روز اولی باهام خوب باشن

پیشنهاد من اینه چند روز اول خودتونو به نشنیدن بزنید هر وقت یکی بی تربیت بازی درآورد بحث و عوض کنید مقلت بگید خوب بچه ها حالا رنگ بازی یا بچه ها حالا دنبال بازی بعد چند روژ کسی روز شروع کنید به دادنبه استیکر برای هر کار خوب بچه ها،و مال هر کی ده تا استیکر شد یه جایزه بهش بدید مثلا پام کن یا هر چی تو اوناین مایه ها. مبادااااا وارد فاز جلو لجبازی شون کنید که بیچارتون میکنند چند تاتا الف بچه همه چی با آرامش حل میشه 

راستش فردا جلسه اولمه برای همین ایده میخام و بهم گفتم بچه هاش فوق العاده بی تربیتم و ادم حسابت نمیکن ...

ننه باباهاشونو باید بندازی تو باتلاق با این بچه آوردنشون دا

لایکتون که میکنم یعنی با حرفتون موافقم ولی حال ندارم تایپ کنم😆😆
 نظر خدا شامل حالته مطمئنم بهترینها برات اتفاق می افته بیا بگو اولین روژ چه جور بود

عزیزم ازت خیلی خیلی تشکر میکنم خیلی خوبی خدا هر چی میخای بهت بده دقیقا راهکارتو عمل کردم خیلی جواب گرفتم ❤❤❤❤💋💋