2777
2789
عنوان

گوشی وبارداری

175 بازدید | 12 پست

سلام.راسته که میگن مصرف گوشی تو بارداری خوب نیس نقص جنینی و عقب ماندگی ذهنی خدانکرده میاره؟!!!من تو غربتم نفسم به گوشی بنده😞😶ازاول بارداری تاالان که ۲۶هفته هستم یه لحظه از گوشی دورنبودم .الان دیدم تونت نوشته کلی عوارض داره خیلی میترسم ونگرانم.اگه واقعا بده که گوشی رو دورکنم !

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مصرف گوشی یعنی چی؟ منظورتون استفاده ست ؟

بعله 😶

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

من از اول بارداری تا اخر بارداری همش تو نت بودم ای چیزا چرت و پرت همه چی دس خداس ماشالله بچه ام خیلی باهوشه والان ۵ماهشه وقتی گوشی دس من و پدرش میبینه میخوادش😅

الهی به حق ۵تن ال عبا هیچکس رو ناامید درگاهت نکن 
بذار رو پرواز

اونجوری ضرر نداره؟؟!!خب پس چطورازنت استفاده کنم یا زنگ وپیام و...

ضرر داره خوب نیست لااقل بذار توی حالت پرواز با وای فای اون هم روزی یکساعت 

وای فای نداریم بسته میگیرم 

الان دوستم تازه ۳ماهه بارداره هم دکترش هم شوهرش گفته گوشی رو ازخودت دورکن خیلی برای جنین ضرر داره اونم گوشیش رو داده دست شوهرش .دیدم اینقد جدی گرفته منم نگران شدم 

اره منم جمعه سقط داشتم دکتر گفت بخاطر گوشی و نت هست که انقد سقط زیاد شده 

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍