2777
2789
عنوان

کف پای صاف

60 بازدید | 12 پست

دوستان من پاشنه پام شدید درد میکرد..عکس انداختم بردم ارتوپد...گفت خار نداری اما کف پات صافه هست...کفی دادم ساختن برای کفش بیرون و صندل جدا ساخت برای خونه..هنوز درد دارم..یعنی طوری هست دردش میزنه توی رونم و پاشنه شدید درد میگیره..

یعنی خدا نکنه از پله برم بالا یا توالت ایرانی بشینم

کسی اینطور بوده طول درمانش چقدره

یه مدت باید استراحت کنی زیاد.. پاشنه ی پاتم روغن بزن پلاستیک بزار بعد بخواب..

روغن چی عزیزم

آخه تمام کار ها با منه

مگه میشه کار نکرد

دیگه از درد پاشنه میمیرم بخدا

طبیعیه دردش بزنه توی رونم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدت باید استراحت کنی زیاد.. پاشنه ی پاتم روغن بزن پلاستیک بزار بعد بخواب..

عزیزم به نظرت ربطی به سیاتیک داره

آخه عصبی میشدم میگرفت سباتیکم

دقیقا همین پام ک پاشنه درد داره

میگم نکنه کلا سیاتیک باشه همین درد

روغن چی عزیزمآخه تمام کار ها با منه مگه میشه کار نکرد دیگه از درد پاشنه میمیرم بخداطبیعیه دردش بزنه ...

هر روغن گرمی واسه مفاصل خوبه. باید استراحت مطلق شی یه هفته ده روز. هم به ساق پات هم به رون هم به مهره های کمرت می زنه مگر اینکه وزنتو کم کنی و کفش با کفی مخصوص بپوشی از ایستادن پرهیز کن استرستم کم کن

تو اینستا دیدم بعضی از این فیزیوتراپی ها و متخصصین طب فیزیکی یسری تمرینو ورزش میدن برای افرادی که صا ...

من فقط توپ خریدم اما دردش خیلی بده ..یعنی انکار با سوزن میکنن توی پاشنه میزنه توی رون

ارتوپد فنی گفت من چیز زیادی صافی نمیبینم فقط میدونم فشار روی پات زیاده...اما دکتر ارتپد گفت صافه

هر روغن گرمی واسه مفاصل خوبه. باید استراحت مطلق شی یه هفته ده روز. هم به ساق پات هم به رون هم به مهر ...

کفی مخصوص سفارش دادم هم خونه هم بیرون..جز اون چیزی نمیپوشم

اره دقیقا وزنم میره بالا در شروع میشه

عزیزم به نظرت ربطی به سیاتیک دارهآخه عصبی میشدم میگرفت سباتیکمدقیقا همین پام ک پاشنه درد دارهمیگم نک ...

سیاتیک به روون می زنه ولی خود سیاتیک هم علتش کف پای صافه..حرکات اصلاحی انجام بده سیاتیک ولت کنه

من فقط توپ خریدم اما دردش خیلی بده ..یعنی انکار با سوزن میکنن توی پاشنه میزنه توی رونارتوپد فنی گفت ...

تو گوگل سرچ کن بهترین دکترها و جراحها برای درمان صافی کف پا بعد برو تو اینستاشون ببین چیا میگن درمان و علایم سیاتیک رو هم سرچ کن ببین کدومش به علایم دردهات نزدیکتره

روغن چی عزیزمآخه تمام کار ها با منه مگه میشه کار نکرد دیگه از درد پاشنه میمیرم بخداطبیعیه دردش بزنه ...

نه خب واقعا که طبیعی نیست باید چک کنی ببینی مشکل از کجاست

کفی رو از کجا گرفتی برو پیش همون بگو اینجوریه ببین چی میگن