2821
2789

عزیزم تاپیک بسته شد اینجا اومدم بگم ناشتات بالاست. من کمترم... من ناشتام ۹۷ هست و دکترم گفت پیش دیابت شدی. طبق قند ۳ماهم گفت

اره.راهی هست... اولا سبک زندگیتو درست کن.پیاده روی و خواب کافی،زود بخواب و صبح زود پاشو . رژیم کم قند و کم کربو داشته باش

صبح به صبح ناشتا یک عدد کپسول بیو دیاب بخور. حالا هر روزم نخوردی عیبی نداره،حداقل هفته ای ۳بار بخور. با معده خالی.

چندسالته؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عزیزم تاپیک بسته شد اینجا اومدم بگم ناشتات بالاست. من کمترم... من ناشتام ۹۷ هست و دکترم گفت پیش دیاب ...

عزیز دلی مرسی . تا حدودی رعایت میکنم چون دیدم که خواهر بزرگم چقدر اذیته ولی کلا میلم به کیک و شیرینیجات زیاده. کپسولی هم که گفتی سرچ میکنم حتما میخرمش. من ۴۳ سللمه عزیزم . خیلی بیماری مرموزیه باید حواسمون به خودمون باشه .

خدایا هزاران بار شکرت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیز دلی مرسی . تا حدودی رعایت میکنم چون دیدم که خواهر بزرگم چقدر اذیته ولی کلا میلم به کیک و شیرینی ...

خدا حفظتون کنه.من ۳۶سالمه. خیلی بیماری ازار دهنده ای هست،هررر چی میخوام بخورم باید حواسم باشه و قبلش آب و کمی سرکه سیب طبیعی بخورم که قندم جهشی بالا نره. حتی میرم بیرون،بطری اب و سرکه سیبم همراهمه😪

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خدا حفظتون کنه.من ۳۶سالمه. خیلی بیماری ازار دهنده ای هست،هررر چی میخوام بخورم باید حواسم باشه و قبلش ...

سلامت باشی عزیزم. خوبه که پیشگیری خیلی بهتره الان خواهر من بنده خدا پاش زخم دیابتی شد جراحی کردن هم چشمش دچار مشکل شده اگه از اولی که متوجه مریضیش شد رعایت میکزد اینجوری نمیشد . منم ۵۰ ۵۰ رعایت میکنم نه خیلی زیاد ولی باید یه دستگاه تست قند بخرم و یه کمی هم هوا بهتر شد پیاده روی خیلی خوبه . انشالله که همیشه سالم و شاداب باشی عزیزم

خدایا هزاران بار شکرت

سلامت باشی عزیزم. خوبه که پیشگیری خیلی بهتره الان خواهر من بنده خدا پاش زخم دیابتی شد جراحی کردن هم ...

ممنون گلم همچنین🙏💚خدا شفا بده.مادر بنده هم گرفتاره بنده خدا

2824
2823
2791
2779
2792