2777
2789

اگه خیانت کار و هیز نباشه، اگه دست بزن نداشته باشه، اگه اخلاق گند نداشته باشه، اگه خانواده شوهر رو مخ نباشن، اگه مشکل مالی نداشته باشه(چون مردا مشکا مالی داشته باشن بداخلاق و بی حوصلن)

در این صورت اره خیلی خوبه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیانت قابل فاکتور گرفتنه؟؟

فعلا که فاکتور گرفتم،انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده

نمیدونم قراره آخرش چی بشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اینجا نه عزیزم اینجاشوهرمثل غوله.

ولی دوراطرافت ونگاه کن کسایی که انتخاب درست کردن کم نیستن من دارم مثال سلبریتی ها وآدمای معروف که دست کم همه میدونیم ومیزنم؛ توی آشناوفامیل تونم قطعاهستن کسایی که انتخاب درست کردن.

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

اون رابطه عاشقانه و خوشگذرونی که تو فیلما نشون میدن نیس ماههای اول خوبه ولی بعدش روزمرگی و گذران زندگی و قسط و وام و سختی و بچه داری و .... کلا مسیولیتت زباد میشه ولی از مجردی و بلاتکلیفی بهتره البته اگه شوهر رو مخ و خیانتکار و ... نباشه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

فکر کنم مستقل شدن بخشی از زندگی و جزو چیزایی که اکثرا میخوایم بهش برسیم...

آدما هرکدوم مسائل خودشون دارن و اینجا بیشتر مشکلات عنوان میشه

تصور کن خانومای اطرافت امکان جدا زندگی کردن رو داشتن آیا رها میکردن زندگی شونو؟

نتیجه گیری شوهرا مث ما نقصایی دارن ولی بخشی از نیازهای ما با ازدواج تامین میشن😅

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

با وجود خود شوهر همه چی خوبه.حتی اگر بهضی وقتا دعوا هم باشه اما به محض اینکه بچه بیاد تو زندگی همه چی تغیرر می کنه.زندگیت زیر و رو میشه.همش کارای بچه تا کوچیکه پوشکاشو عوض کنی هر بیست دقیقه بذاریش رو پاهات شیر بدی بهش بعد غذا بپزی جداگونه.وقتی راه میفته باش تاتی تاتی بری زمین نخوره .دیوانه کننده اس.اگر عقل الانم رو داشتم به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی ازدواج نمی کردم.

خیانتش رو فاکتور بگیرم بله

😔😔خیلی دردناکه تجربه کردم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکم تاپیکا و بخون متوجه میشی خیلی خوبه یا نه، خیلیی کم پیش میاد شوهر واقعا خوب باشه

همه تایپکااینجاباورنکن اینجاکاربرمجردمیشناسم تایپک شوهرومادرشوهرداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خدا به دلت آرامش بده گلم

همچنین

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️