2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازدواجو میذاشتم واسه میانسالی به بعد .دهه پنجاه بایه مرد جا افتاده.

پس چرا میگی هرگز ازدواج نمیکردم؟😄

بعد ازدواجی که توی دهه ی پنجاه سالگی اتفاق بیوفته مطمئنی خوب از آب در میاد؟

احتمالا با یه مرد ۶۰ ساله که زنش مُرده و بچه ی بزرگ هم داره...

نمیدونم چی بگم ولی به نظرم شرایط شما بهتر از چیزی هست که تصور میکنی

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
بستگی به شوهر داره.من تو خونه ی شوهرم اسیر شدم

دقیقا. پدرم شکاک بود ولی همسرم نه. من وقتی ازدواج کرده بودم وراحت با خونوادش میگفتیم میخندیدیم تعجب میکردم .هر کسی تو زندگیش یه چالش هایی داره همسرم به شدت ااشق بچه بود ومن سالها باردار نمیشدم

پس چرا میگی هرگز ازدواج نمیکردم؟😄بعد ازدواجی که توی دهه ی پنجاه سالگی اتفاق بیوفته مطمئنی خوب از آب ...

نه بابا انقدر مرد مجرد پیر پسر هست که فکرشم نمی کنی.هیچ چیز قطعیت نداره.اجباری هم در کار نیست.اگر مررد مجردی که قبلا ازدواج نکرده سر راهم قرار می گرفت ازدواج می کردم.اگر هم قرار نمی گرفت تا اخر عمر مجرد می موندم

نه بابا انقدر مرد مجرد پیر پسر هست که فکرشم نمی کنی.هیچ چیز قطعیت نداره.اجباری هم در کار نیست.اگر مر ...

از زندگیت و از دیدن بزرگ شدن بچه ات لذت ببر عزیزم❤️ و هرگز خودت رو با افکاری که درصدش اتفاق افتادنش خیلی کمه، درگیر نکن.

تنهایی خوب نیست.

(اینو کسی که احتمالا تا آخر عمر تنها زندگی کنه داره بهت میگه)

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
از زندگیت و از دیدن بزرگ شدن بچه ات لذت ببر عزیزم❤️ و هرگز خودت رو با افکاری که درصدش اتفاق افتادنش ...

انشاله که بختت با کسی باز بشه که فقط واست شادی و خنده و دلخوشی بیاره.خدا درهای رحمتشو وقتی باز می کنه که اصلا فکرشم نمی کردی.انشاله دلت شاد بشه😘😘😘😘😘

اخی چیشده تاپیک شوهر زدی برای تو خوبه بزنی برای من نی نی یارو صدا میکنی

قربونت برم دختر من یه بار زدم ببینم خوبه شوهر یا نه🤣🤣😀😀😀لابد خوبه تو طرفدارشی😋😋

خوشگلترین دختر بور☀️

جدی میگی؟منم ازدواج دلم نمیخاد

ببین دلت واقعا چی می گه؟ چه انتظاری از زندگی مجردی داری و چه انتظاری از زندگی متاهلی.من اصلا وقت نکردم به این چیزا فکر کنم.اول که دانشگاه و درسای سخت اون زمانا تا درسم تمام شد رفتم سر کار.کارم همش فعالیت فکری و مغزی بود.تا اینکه یکی اومد محل کارم و از عشق گفت و منم خام شدم عاشق شدم و ازدواج کردم بعدم بچه اومد.خودم نمی دونم واقعا چی می خواستم دلیل ازدواجم این بود که دوستانم دارن ازدواج می کنن و اینکه اگر من ازدواج نکنم می گن حتما عیب و ایرادی داشته.دلایل من واسه ازدواج ..

حالا هم تک و تنها توی شهری دور و مرزی با شوهری که فقط شبا میاد خونه و زنگ میزنن بهش شام نخورده باز میره.خیانت هم دیدم ازش...شما اگر خواستی ازدواج کنی با دید باز این کارو بکن

ببین دلت واقعا چی می گه؟ چه انتظاری از زندگی مجردی داری و چه انتظاری از زندگی متاهلی.من اصلا وقت نکر ...

وای عزیزم💔

نه من اصلا ادم خونه زندگی نیستم

دلم میخاد سر ب هوا باشم و شیطنت کنم.بچه ک اصلا.

میخام درس بخونم پول رو پول بزارم مسافرت برم

فقط اینکه تو مسافرتا یکم تنهام حالم بد میشه بقیه زندگیم فوق العادس

اره تا ابد نمیشه شیطنت کرد و سر ب هوا بود ولی حالا تا چهل رو ک میشه میخام استفاده کنم😂😂