2777
2789
عنوان

دیابت

| مشاهده متن کامل بحث + 6266 بازدید | 27 پست
نیاز به انسولین نیست فعلا...مواظبش باشین چون دیابتش نوع 2,هست میتونه راحت کنترلش کنه... بگید قرص و ...

وای ممنونم ازتون.یکم دلم اروم شد با حرفاتون

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگ درخت شاه توت، کربنات کلسيم فراوان دارد و براي آن اثر کم کننده قندخون قائلن فقط كم كم مصرف كنه ب ...

مرسی گلم

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
نون جو  جو دوسر با شیر  بامیه  سبزیجات کدوسبز  ماست شیوید

مرسی از راهنماییت

به هیچ وجه قندهای مصنوعی مصرف نکنه  شیرینیجات و آبمیوه های صنعتی رو دورش خط قرمز بکشه چربی هم ...

حتما توصیه هاتونو جدی میگیرم

دیابتش نوع 1 هست یا 2؟

۳۰۵ هست میگن نوع ۲.من خیلی سردرنمیارم

دیابت نوع یک ، اختلالی است که راه تشخیص آن مشاهده ی سطوح بالای قند خون می باشد. در این نوع دیابت، سلول های تخصصی در پانکراس به نام سلول های بتا، تولید انسولین را متوقف می کنند.اولین علائم و نشانه های این بیماری که می تواند شامل دفع مکرر ادرار (پلی اوری)، تشنگی مفرط (پلی دیسپزیا)، چاقی، تار شدن دید، مور مور شدن یا از دست دادن قدرت لامسه در دست ها و پاها و از دست دادن وزن باشد، در نتیجه ی قند خون بالا ایجاد می شود.

برای اطلاعات بیشتر راجع به دیابت روی لینک زیر کلیک کنید

دیابت

با سلام

در بیماری دیابت میزان قند خون بالا و پایین می رود کنترل این سطوح بالا و پایین دشوار بوده و در صورت کنترل نشدن، می تواند مشکلات مزمن قلبی به دنبال داشته باشد. پودر گلوسرنا اس ار، غذایی کامل و متعادل با کارایی بالینی ثابت شده برای افراد مبتلا به دیابت است که می تواند به عنوان جایگزین یک وعده غذایی یا میان وعده مصرف شود