2777
2789
عنوان

این دومین صبحه

235 بازدید | 12 پست

که بیدار میشم درس بخونم و بچم همزمان بیدار میشع با اینکه از کنارش تکون نخوردم انقد حرص خوردم دارم جر میخورم خب من چند روز دیگ امتحانم شروع میشه کی بخونم خدااااا خودت کمکم کن دیگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای ببین اتفاقا دیروز صبح هم تاپیکت رو خوندم چرا بیدار میشه؟ دیروز نتونستی بخونی؟ بیدار میشه چیکار م ...

نه کنارم دراز کشیده و خوابش میاد و دائم پاشو به زمین میکوبه و غلت میزنه و نمیخواببببههههه تا وقتی من خسته شم و بخوابم

چند وقتشه؟ ولش کن بذار بازی کنه. اگه خیلی کوچیکه بذارش رو پات و آروم تابش بده ولی در کل درس خوندن با نوزاد چندان منطقی نیست

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چند وقتشه؟ ولش کن بذار بازی کنه. اگه خیلی کوچیکه بذارش رو پات و آروم تابش بده ولی در کل درس خوندن با ...

با ۱۵ کیلو وزن گذاشتم رو پا انقد تکونش دادم تا خوابش برد ولی کمر و پاهام درد میکنه

۲سال و نیم نوزاد حساب میشه؟

گفتی دراز میکشه فکر کردم کوچیکه

منظورم از منطقی نبودن اینه که توقع زیادی از خودت داری و به خاطرش ناراحت میشی. اگه جوری نیست که با خودش سرگرم بشه بهتره ببری مهد یا پیش کسی بذاری.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
گفتی دراز میکشه فکر کردم کوچیکهمنظورم از منطقی نبودن اینه که توقع زیادی از خودت داری و به خاطرش نارا ...

مامانم هستا ولی وقتی میبرم میزارم انقد بابام سر به سر بچه میزاره و اذیتش میکنن که بچه هی جیغ میزنه و اعصابش خورد میشه که ترجیح میدم نرم خواهرم و شوهرم هم از دوساعت بیشتر نگه میدارن میخوان فرار کنن از دستش دیگه به تنگ اومدم واقعا درحال فروپاشی ام

مامانم هستا ولی وقتی میبرم میزارم انقد بابام سر به سر بچه میزاره و اذیتش میکنن که بچه هی جیغ میزنه و ...

همه همینن شوهر من میگه بهانه نیار به کارات برس من که میگم نگه میدارم ولی به قول شما یه ساعت نشده فرار میکنه.

عادتش بده با خودش بازی کنه. اگه مشکل خاصی نداره بذار روزی دو تا یک ساعت کارتونهای آروم ببینه