چیزی که من خودم متوجه شدم اینه که، بعضی مادرا با هدیه و سوغاتی و کادوهای بامناسبت و بیمناسبت، دم معلم و مییبینن. معلمارو پولکی کردن
میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊
یه معلمی داشتم باشوهرش بحثش میشد سر ما خالی میکر عقده اشو یهو صبح امتحاد میگرفت با اینکه نگفته بود اصلا اعتراضم میکردی میگفت هر جلسه باید امادگی داشته باشید
۱۰ سال گذشته ولی هنوز نمیتونم ببخشمش
میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
متاسفانه من خودم یادمه دوران تحصیلم خیلی از این تبعیض ها بود و من همیشه اونی بودم که تحویلم نگرفتن
کاش معلم ها بدونن چه تاثیر بدی روی روح و روان بچه ها میذارن با اینکارشون.
میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊
نبینم دیگه ب معلما بگی عقده ای هاااااااونا خدا هستن و معصوم....کسی حق نداره انتقاد و اعتراضی کنه.هر ...
حقوقشونم خیلی کمه، ساعت کاریشونم زیاده