2821
2789

نظری نمیدم چون اکثرا مرد هستن صاحب همچین تایپکای

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چ ربطی داره یعنی یه زن نمیتونه همچین سوالی بپرسه!

من به هیچکس اعتماد ندارم

تو این سایت یهو میشه مرد

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

من به هیچکس اعتماد ندارمتو این سایت یهو میشه مرد

خب من تازه رابطه جنسی مو شروع کردم خواستم از شما اینجا راهنمایی بگیرم و اینکه اعتماد کنی یا نکنی دست خودته ولی بخاطر ی سوال لازم نیست اینقدر جدی بگیریش

خب من تازه رابطه جنسی مو شروع کردم خواستم از شما اینجا راهنمایی بگیرم و اینکه اعتماد کنی یا نکنی دست ...

نه کلی میگم طرف مرد باشه وا ایسگاه بگیره مارو بعدم اینچیزا کاملا عادیه ولی چون هولایی تو سایت که مرد زن نمان ترجیح میدم یا نرم یا هم نظرمو بسته بگم

اره خب اینجور آدما زیادن

پره یعنی خانمی که از همه چی تایپکاشو بگردی یه دونه شک تو دلت نمیندازه مرده دیگه ادم به چی اعتماد کنه

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

تازه امدم سایت

khoshmrl | 20 دقیقه پیش

عمل بینی

mohi1369 | 17 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز