2777
2789
عنوان

نامزدم این مشکل داره تو رو خدا بیاید راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 20 پست

مردا وقتی درگیری ذهنی دارند اینطور میشن الان با این وضع اقتصاد جامعه همه آقایون درگیری ذهنی دارند

همسر من گیرو گرفت مالی داشته باشه یا بخواد یه چیزی معامله کنه اینطور میشه

کم کم با اخلاقش آشنا میشی

منم وقتی تو خونواده خودم مشکلی پیش میاد و نمیتونم به همسرم هم بگم خیلی میرم تو خودم و حوصله کسیو ندارم حتی نصبت به رابطه هم سرد میشم

هیشکی به مشکل نیست

دعام کنید بتونم معلم بشم تنها هدف زندگیمه

چطوری بیشتر توضیح بده

ی لحظه میخواد واست بمیره

ی لحظه سرده بی تفاوته قهرم کنی واسش مهم نیست دور ازجون بمیری ام مهم نیست

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا وقتی درگیری ذهنی دارند اینطور میشن الان با این وضع اقتصاد جامعه همه آقایون درگیری ذهنی دارند ه ...

وای چ قشنگ راهنمایی کردی حقیقت الان ک اینو گفتی شاید پس بخاطر همینه.. چون کارش ۲۰ روزه تعطیل شده بیکاره ولی قبلش ک سرکار بود انقد گرم بود و بهم زنگ میزد شاید روزی ۱۰ بار ولی الان ک تعطیل هم هسا ولی سرد شده

ی لحظه میخواد واست بمیرهی لحظه سرده بی تفاوته قهرم کنی واسش مهم نیست دور ازجون بمیری ام مهم نیست

اما فک میکنه تاپیک قبل از شما ک ی نفر زده درست باشه بخونید

وای چ قشنگ راهنمایی کردی حقیقت الان ک اینو گفتی شاید پس بخاطر همینه.. چون کارش ۲۰ روزه تعطیل شده بیک ...

بنده خدا فکرش درگیره درکش کن کمکش کن بتونه این بحران رو پشت سر بزاره انشالله مشکلش حل میشه

دعام کنید بتونم معلم بشم تنها هدف زندگیمه