2777
2789
عنوان

قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 41 پست
یعنی عموی همسرت خونه تازه عروس دوماد کنگر خورده؟ قهر بی فایده هستش و قبل ماه عسل و زیر یه سقف رفتن ط ...

یادم رف بگم
من عقدم پارسال ی جشن عقد خوب باشام گرف برام وحالا ب دلیل مرگ عزیزانشون قراره بریم ماه عسل
عموش مریضه و جانبازه وحواس درست حسابی نداره برای اینک نفهمه مادرش فوت شده بردنش خونه من بالااما قرتر بود بعد چهلم بیارنش پایین اما الان دو روز گذشته نبردنش
منم ب شوهرم گفتم اما جواب درست حسابی نمیده باید حرف خودش باشه کلا نباید اعتراض کنم میگه خجالت میکشم از عمه م بش بگم بیا عمومو ببرین پایین(اینم بگم خودش باخونواده پدریش زندگی میکنه یعنی عمه هاش)
من بعد از اینگ اون حرفارو با پم بش زدم ازش عذرخواهی کردم بعدش و ابراز پشیمونی کردم اما اون سرسنگین جوابمو داد
منم دیگ کاری ب کارش نداشتم  :(

حالا مونده عزیزم تازه اوله راهی دهنه من که صاف شده دلم براجوونی ازدست رفتم سوخت مرگ برایران مرگ بر ج ...

خواهر منم سر همین قضیه با ی بچه طلاق گرف.... من نمیخوام مث اون بشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی حقو ب من نمیدین؟ من بعدش بخاطر حرفم ازش عذرخواهی کردم اما خ سنگین جواب داد 

این بزرگیه شما رو می رسونه که عذر خواهی کردی. ولی رفتارت مناسب نبوده، دو روز چیزی نبوده ایشون هم حتما توی فشار و رودربایستی مونده. یکم صبر داشته باش انشااله درست میشه. اینجوری یه خودی هم نشون میدی و باغعث میشه بگن انسانی با درک و کمالاتی هستی.

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو
این بزرگیه شما رو می رسونه که عذر خواهی کردی. ولی رفتارت مناسب نبوده، دو روز چیزی نبوده ایشون هم حتم ...

اره خودشم گفته نمیتونم بشون بگم بیان ببرنش... متاسفانه خونوادشم اصلا متوجه نمیشن اینچیزارو

مرسی از جوابت گلممممم ارومم کردی

اره خودشم گفته نمیتونم بشون بگم بیان ببرنش... متاسفانه خونوادشم اصلا متوجه نمیشن اینچیزارو مرسی از ...

خواهش می کنم. . گاهی گذشت آرامشش بیشتر از پیرروزیه. شما هم زیاد سخت نگیر. امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو
یادم رف بگم  من عقدم پارسال ی جشن عقد خوب باشام گرف برام وحالا ب دلیل مرگ عزیزانشون قراره بریم ...

واقعا آدم خجالت میکشه راجع به این موضوع صحبت کنه یکم بیشتر شرایط درک کن اما موقع عروسی خودشون متوجه میشند

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
واقعا آدم خجالت میکشه راجع به این موضوع صحبت کنه یکم بیشتر شرایط درک کن اما موقع عروسی خودشون متوجه ...

خب ما اخر این هفته میریم سفر اکثر وسایلامم اونجان.بعد اینک چرا شوهرم نمیتونه بشون بگه؟ ایا این نشون دهنده ضعف و سوسول بودنشه؟ 

خب ما اخر این هفته میریم سفر اکثر وسایلامم اونجان.بعد اینک چرا شوهرم نمیتونه بشون بگه؟ ایا این نشون ...

همشون همینن بابا چی بهت بگم من چندبار مورد دست درازی پدرشوهرم قرارگرفتم یعنی مثلا خواب بودم پدرشوهرم کفای پامو میمالید به چشماش خیلی طولانی یا کنارم که وایمیساد گردنمو ماچ میکرد اولا حالیم نبود وساده بودم اصلا روخیه مردا رودرک نمیکردم که بااین کار لذت میبرن یاهرچی ولی بعدنا فهمیدم بخدابه شوهرم میگفتم عین خیالش نبود الهی همشوبمیرن ماله خودمو میگما بخداالان انقدرخودموزدم گریه کروم کف کردم استفراغ کردم ..‌سوسول چیه بی زبونن فکرمیکنن الان اعتراض کنن خانواده یه فکرایی میکنه

خب ما اخر این هفته میریم سفر اکثر وسایلامم اونجان.بعد اینک چرا شوهرم نمیتونه بشون بگه؟ ایا این نشون ...

نه نیست باهاشون رودربایستی داره اصلا نشونه ضعف نیست

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

بعد هم شما برو وسیله هاتو بردار کسی نمیگه چرا رفتی وسیله هاتو برداشتی؛داری می ری سفر