2777
2789
عنوان

زودپز😬

75 بازدید | 12 پست

کیا استفاده مداوم دارن؟ من خودم یازده ساله خانه دارم و می ترسم استفاده کنم. قبلا خونه بابام مرتب توش غذا می پختم🙆 بعد ازدواجم در حد یکی دوبار سیب زمینی آب پز کردم. یه بارم یادمه توش یه چی بار گذاشتم آخرم نذاشتم بپزه خاموشش کردم از ترس😆

امشب میخواستم آش بپزم و برای حبوبات دیر شده بود.

دیگع دلو زدم به دریا و بار گذاشتمش🤷😬

تمام یکساعت و نیمی که بار گذاشته بودمش تو آشپزخونه بودم🙄

نیم ساعت اولش هی سوتاش رو میدادم بالا که یهو خیلی پربخار نشه😵💫

با خودم میگفتم این الان اگه زبون داشت می گفت داداش یه لحظه ولمون کن بذار کارم رو بکنم😂دیگه بعدش خاطر جمع تر شدم و کمتر باهاش ور رفتم.

تو کاغذش نوشته بود برای حبوبات مثه لوبیا۴۵دقیقه بسه من یه ساعت و نیم گذاشتمش😆 گفتم اون نیم ساعت اول که نذاشتم بدبخت کار کنه.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

همیشه نه ولی گاهی استفاده میکنم

از همین معمولی هاست یا برقی؟!مال من همین معمولی های شکل قابلمه هست

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همیشه ترس دارم از ترکیدنش🤯

همیشه استفاده میکنم

نمی ترسی؟!معمولیه یا برقی؟

نمی ترسی؟!معمولیه یا برقی؟

معمولیه

قبلا یه خمره ای داشتم از این قدیمیا اون که ترکید رفتم قابلمه ای خریدم

بیرون از خونه میزارمش ،بعد که جوش اومد،شعله اش کم میکنم تا زیاد پر بخار نشه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
معمولیه قبلا یه خمره ای داشتم از این قدیمیا اون که ترکید رفتم قابلمه ای خریدم بیرون از خونه میزارمش ...

خیلی ترسناک بود؟!من تا حالا ندیدم ولی میترسم

خیلی ترسناک بود؟!من تا حالا ندیدم ولی میترسم

ترسناککه چه عرض کنم ،رفتم اون دنیا و برگشتم 😂ازبس صداش وحشتناک بود

خدا رحم کرد کسی اطرافش نبود

تمام اطراف نخود پاشیده بود

حتی اجاق گازو نابود کرده بود

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
ترسناککه چه عرض کنم ،رفتم اون دنیا و برگشتم 😂ازبس صداش وحشتناک بودخدا رحم کرد کسی اطرافش نبود تمام ...

چرا ترکید؟!گرفتگی داشت؟؛خیلی تکون میخورد؟

نمی دونم چرا ترکید نه گرفتگی نداشت

😬چطور جرأت کردی بعدش دوباره بخری🫣 منم خونه بابام از این خمره ای ها بود. توش همیشه قورمه سبزی میذاشتم. الان خودم قابلمه ای دارم ولی جرأت ندارم توش چیزی بپزم. الانم کل زمانش وایستاده بودم هی بخارش می دادم بیرون😆