2777
2789
عنوان

اورتینک

62 بازدید | 15 پست

بچه ها کسی هست که خیلی خیلی خیلی زیاد فکر کنه

من نمیتونم فکر نکنم

مثلا امروز مسئله ای که هشت سال پیش رخ داده و تموم شده رو دارم کنکاش میکنم و بابتش عصبی میشم

اورتینک یعنی فکر کردن بیش از حد

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

چه اسمی داره مرض ما

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا نشخوار فکریبابتش کاری کردی.؟

نه

با دارو و درمان حل نمیشه که

فقط باید اطرافیانت اروم باشن، زورگو و دغل باز و خودخواه و...

نباشن

چی ادمو اذیت میکنه دیگه!

مهربونی و دلخوشی که فکرهاشم قشنگه و ادم باهاش انرژی میگیره

وای منمتو خوابمم انگار بیدارم و دارم فکر میکنم

دقیقا منم دائم در حال فکر کردنم چیزی که پیش نیومده رو چندین مرتبه تو ذهنم صحنه سازی میکنم و دائم اعصابم خورد میشه هر لحظه و همه جا درحال فکر کردنم خیلی اذیت میشم دلم میخواد مغزم استراحت کنه یکم ،،یه روشی دیده بودم اینجوری بود که میگفت شما وقتی در حال حس کردن لمس کردن هستید فکر نمیتونید بکنید میگفت دستتونو بکشید روی لباسی که تنتونه سعی کنید حسش کنید جنسشو بافتشو یا هرچیز دیگه ای رو بعد اینجوری تمرین کنید کم کم مغزتون دست از زیاد فکر کردن برمیداره

💔💔 منم همینطورتنها نیستیفقط سعی کن سر خودتو گرم کنیهیچ راهی نداره

نمیشه اصلا

حتی سر خودمم گرم میکنم

درس میخونم

آهنگ میزارم

بازم پس ذهنم دارم فکر میکنم

نهبا دارو و درمان حل نمیشه کهفقط باید اطرافیانت اروم باشن، زورگو و دغل باز و خودخواه و...نباشنچی ادم ...

دقیقا

که متاسفانه همشون ...........