2777
2789
عنوان

شش تا زشته

117 بازدید | 9 پست

میخوام برم دیدن دوستم تازه بچه دار شده. کادو دسته حمعی گرفتیم براش. من میخوام یک شیرینی هم ببرم ۶ تا کاپ کیک زشته ؟ یا نیم کیلو باقلوا بگیرم؟ میشه ده پونزده تا باقلوا.

نمیخوام بیشتر هزینه کنم.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

باقلوا بگیر

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کاپ کیکه شیک باشه خوبه همین تعداد کاپ کیک میبرن واسه هدیه

اینترنتی میخوام سفارش بدم تو عکسش که خوشگله.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

کاپ کیک اگه خوشگل باشه از باقلوا بهتر

خودمم همین فکرو میمنم باقاوا کوچکتره کم به نظر میاد.