2777
2789
عنوان

همسرم بچه میخواد ولی من نه

123 بازدید | 10 پست

ما و خانواده شوهرم تو یه ساختمون زندگی میکنیم

تو این مدت ۲ سال و نیم خیلی مشکلات و چالش ها داشتیم هم با همسرم ، هم با خانوادهش ...

مدت کمیه که آرامش به زندگیم برگشته ، و همسرم میگه بچه میخواد !

ولی من قصدشو ندارم ، یعنی در واقع هم آمادگی ندارم هم میترسم از دخالت های احتمالی خانوادش راجب تربیت بچه ...

بیشترین نگرانیم راجب بچه دار شدن، همین ساختمون مشترک هست ! (هیچ جوره نمیتونیم ازینجا بلند شیم)

امروز همسرم دوباره اسم بچه آورد ، یجوری جوابشو دادم حس کردم تو ذوقش زدم 🥺 خیلی ناراحتم از خودم

خب چیکار کنم نمیتونم واضح بهش بگم نگرانیم چیه!

کار درست چیه؟چیکار کنم ؟

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

بهش بگو

بگو ک باید از این خونه بریم

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه بریم مسئولیت پدر مادرش با همسرمه، مسن هستن

درسته ک مسئولیتشون با همسرته

ولی مگه حتما باید خونه هاتون چفت همدیگه باشه؟

خب برید ی جای دیگه خونه بگیرید ، شوهرتونم بهشون سر بزنه...

ولی از قرار معلوم با وجود اینکه مسئولیت پدر و مادر شوهرت ب عهده شوهرته،اگه بخوای باردار بشی شاید یکم برات سخت بشه

البته اگه پدر و مادر شوهرت خوبن ک هیچی

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

درسته ک مسئولیتشون با همسرته ولی مگه حتما باید خونه هاتون چفت همدیگه باشه؟خب برید ی جای دیگه خونه بگ ...

نه اگر خوب بودن که مشکلی نداشتم نگرانی نداشتم

همسرم به این درک نرسیده که خودش باید خونه زندگیش جدا باشه

بنظرم مستقیم بهش بگو منم خیلی وقتا مثل شما حرف دلمو نمیزنم علتشو توضیح نمیدم فقط اون عقیده اخرمو میگم میبینم همسرم به جوری دیگه برداشت میکنه وقتی علت توضیح میدم خیلی بهتر حل میشه

شما هم بشین علتشو بهش بگو از فامیل و دوستان دوتا نمونه هاشو بزن که بفهمه مشکل از چیه وگرنه ممکنه هزارتا فکر کنه که مثلاً لایق پدر شدن نمیبینی یا از زندگیت مطمئن نیستی که بچه بیاری و...

تا وقتی خودت قلبا نمیخوای و حس میکنی شرایطشو نداری اصلا قبول نکن بیاری چون نهایتا مادره که بیشترین م ...

آره دقیقا منم همین نظر و دارم

خب همسرمو چیکار کنم 🥺

فاصله سنیمون هم زیاده

نه اگر خوب بودن که مشکلی نداشتم نگرانی نداشتم همسرم به این درک نرسیده که خودش باید خونه زندگیش جدا ب ...

پس ب نظرم هنوز زوده برای بارداریت

الان ک اینطوریه ، داری اذیت میشی

چه برسه ب موقعی ک بارداری و حساس ترم میشی

اول از همههه خودت باید آمادگی شو داشته باشی

شوهرم همینطور ، ک قشنگ بهت برسه تو اون دوران

بنظرم مستقیم بهش بگو منم خیلی وقتا مثل شما حرف دلمو نمیزنم علتشو توضیح نمیدم فقط اون عقیده اخرمو میگ ...

درست میگی حق با شماست ، دقیقا همینطور برداشت میکنه

خب چطور چطور بهش بگم این مسئله رو ؟ گارد داره نسبت به خانوادش

و اینکه اصلا به هیچ وجه قرار نیست ازین خونه بریم