برام سواله خیلی کوچیک بودم که بابام فوت شد از اون موقع هر کی هر جور تونست اذیتمون کرد چه فامیل پدری چه فامیل مادری هر کی به هر جا زورش نرسید سر ما خالی کرد دلم خیلی گرفته خیلی بیشتر از اون چیزی که باید اذیت شدم به خاطر غم و غصه مریض شدم افسرده شدم وقتی بقیه از فامیلشون میگن دلم میشکنه چون من به جرم اینکه بابا نداشتم فامیلم نداشتم ای کاش آه من بزنه به زندگیشون نشستم عدالت خدارو ببینم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابا خدا بيامرزم بچه بودن كه باباشون فوت كرد به عالمه ثروت كه بزرگترها كه قيوم شده بودن همه را بالا كشيدن اما اونهمه پول بهشون وفا نكرد بابام خودش زحمت كشيد و ما تو رفاه بزرگ شديم اگه نامردي نكرده بودن شايد همه با اون همه مال خوشبخت ميشدن نه اينكه بابام از بچه گي بره سركار اره اه يتيم گيراست
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر