چش ندارید ببینید یکی حالش خوبه خودشو دوس داره یه تاپیک زدم خدا شاهده فق ذوق کرده بودم اومدم گفتمش بیا ببینید چیا که نگفت عزیزم والا چیز خاصی نیست بخدا اصلا نیاز این نیست بیایی بحث کنی که فقط حال خوب منو خراب کنی البته بی اهمیتی و نمیشه ولی نکنید این کارا خوب نیست اینجا دعوایی باهم نداریم تنهاییم حرفامونو اینجا میگیم
همیشه حق با منه حالا تو میخوای ده بار ریپ بزن بیست بار خودتو جر بده
عه من بودم تو تاپیکت اتفاقا خوشحال شدم ک ب خودت حس خوبی داری اینجا ی سریا پریود مغزی ان توجه نکن
کدوم تاپیک؟
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
مثلاً فکر کن بچه ات ده روزه نخوابیده یا کلی قسط و بدبختی و بدهی داری میای نی نی سایت میبیینی یکینوشته نمیتونمجذابیت خودم تحمل کنم بعد قیافت اینجوری میشه که خدایا بسه دیگهههه
البته نمیگم کسی اگر خودش بدبختی داره حق داره بیاد هیت بده نه ، میگم رفتار ما در بیرون و با بقیه به عوامل درونی و زندگی شخصی ماهم بستگی داره
خب چی باید بگیم ؟ شما بگو ما چی بگیم:)مثلاً فکر کن بچه ات ده روزه نخوابیده یا کلی قسط و بدبختی و بده ...
صد درصد ولی ی سریا دور از جون از عقده و حسودیم ی رفتارای بدی نشون میدن
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️