2777
2789
عنوان

چه مبلی بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8480 بازدید | 21 پست

من اسپرت دوس دارم

ناهارخوری8نفره تو این خونه هم بنظرم خیلی شلوغ میشه

میدونم واسه خیلیا صلوات فرستادید و خسته شدید،ولی اگه میشه واسه من و مشکلاتمم دعا کنید و صلوات بفرستید😪سخت بهش نیاز دارم😔جان خودتون دیگه این عکس پروفایلمو برندارید هی گم نشم😅

اخه ی مبل و ناهار استیل دیدم دلم پیشش جامونده راستش  

اینجایی ک الان هستیم راحتی اسپرت و ناهار کوچولو دونفره دارم.میخوام راحتی رو بفروشم.الان دوساله دارمش..اخه داریم میریم خونه خودمون دوس داشتم ی چیز شیک بگیرم....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خونت شبیه فروشگاه محصولات چوبی میشی مبل استیل مخصوص متراژ بالا 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
اخه ی مبل و ناهار استیل دیدم دلم پیشش جامونده راستش     اینجایی ک الان هستیم راحتی اسپرت ...

أستيل هيچ وقت از مد نميوفته از زمان قبل از پهلوي بوده اما جاگيره من پذيراييمچهارتا ١٢متري ميخوره اما ميگم استيل تمام فضاي خونمو اشغال كرده 

اگه راحتی برات مهمه و ظاهرش زیاد برات مهم نیست راحتی بخر اما اگه ظاهرش میخوای لاکچری باشه استیل بخر ولی اگه هم میخوای ظاهرش خوب باشه و هم راحت باشه کلاسیک بخر از همه بهتره من خودم همه جور مبلی داشتم کلاسیک از همه بهتره من خودم از یافت آباد پاساژ پایتخت گرفتم تازگیا هم دارم برای دخترم جهاز می خرم فقط یه مغازه اش چک قبول می کنه اونم گالری تاج هستش آدرس دقیقشو زنگ بزنید بپرسید09126040842