2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذهنت درگیر باشه از این خوابا میبینی

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها . 

خدایا همه مردمم رو در امان خودت نگه دار

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

منم خواب دیدم موشک از بالای آسمون شهرمون رد میشه ولی به ما نمیخوره 😅😅😅

البته نمیدونم ربطی داره که چند روز پیشش داشتم کلیپ های موشک میدیدم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

منم دیشب خواب دیدم پهپاد بالا. سر خونمونه میخان بزنن ولی دلش میسوزه میگه فقط میزارم وسایلاتون جمع کنید برین شما خانواده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

منم دیشب خواب دیدم پهپاد بالا. سر خونمونه میخان بزنن ولی دلش میسوزه میگه فقط میزارم وسایلاتون جمع کن ...

کی دلش میسوزه

پهباده؟!

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

خدا ان شاالله که امریکا و اسرائیلو باقی دشمنان این مردم و این خاکو اسلامو نیست و نابود کنه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .