2777
2789

رفام ازمایش خون هم دادم اما طول می کشه تا جواب بیاد.یه بی بی چک دیگه الان زدم.هاله انداخته کم رنگ تر از صبح...می شه بگید ممکنه اشتباه باشه؟؟کسی بوده اشتباها بی بی چک مثبت شده

مال من که اشتباه نشد زدم هر دو مثبت البته حرف 6سال پیشه ولی ذعامن منم این ماه مثبت باشم انشالله مثبت باشی

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

عزیزم بی بی رو الان دیدم اره بابا باردارب مثبتی خط به این پررنگی

مبارک باشه. منم دعاکن مثبت باشم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بی بی رو الان دیدم اره بابا باردارب مثبتی خط به این پررنگی مبارک باشه. منم دعاکن مثبت باشم

چشم چشمممم خدا من که فعلا بعد هشت سال مثبت شده.اصلا بازدار نمی شدم....یکی دیگه گذاشتم ببین عکس اش رو

چشم چشمممم خدا من که فعلا بعد هشت سال مثبت شده.اصلا بازدار نمی شدم....یکی دیگه گذاشتم ببین عکس اش رو

اره بابا مثبتی. خداروشکز الحمدوالله. چرا تنبلی داشتی؟

دست راستت رو سرمن. منم دعاکن این ماه مثبت باشیم....

ان شالله جواب ازمایش اومد بمنم خبر بده حتما

چندوقتع ازموعدت گذشته

اره بابا مثبتی. خداروشکز الحمدوالله. چرا تنبلی داشتی؟دست راستت رو سرمن. منم دعاکن این ماه مثبت باشیم ...

والا می گفتن سن ام بالاست کیفیت تخمک هام کمه.ذخیره تخمک هام هم کمه.صفر اینا بود

والا می گفتن سن ام بالاست کیفیت تخمک هام کمه.ذخیره تخمک هام هم کمه.صفر اینا بود

همه چیز دست خداست.تاخدا نخواد تمام اینا حرفه.... دکترا یه چیزی میگن خدا فقط بخواد

الحمدوالله خدا خودش معجزشو بهت نشون داد...

حتما خبرم کن ان شالله ازمایشت گرفتی.

چندروزه عقب انداختی