2777
2789
اجی بیخیال دعوا نکن

اخه ببین چی مینویسه شعور نداشتشو اینجا داد میزنه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ جون دعوا😩

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
بچه جان امسال سال سرنوشت ساز زندگیته قشنگ بشین در س بخون اینستا و نی نی سایت چه به دردت میخوره اخه

امروز بارون شدید میاد اصن حس درس نیست امروز نمیخام بخونم:/

جدی 😂😂😂😂 من هی تو کانالا میدیدم نوشته کسگم نمیدونستم معنیشو 😆😆😆

اره بوخودا.😂😂😂من فکر میکردم فوشه...از اقامون ک پرسیدم گفت ن باوا یعنی همه کسمی تو

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
امروز بارون شدید میاد اصن حس درس نیست امروز نمیخام بخونم:/

کدوم شهری؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
تو بيشعوري كه حرف دهنتو نميفهمي

بتوچه اصلا خودتو میاری وسط گزارش میزنم برات نی نی یار دهنتو سرویس کنه ها

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕