2777
2789
عنوان

دلیل خواب های بد در بارداری

87 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

۱۱هفتمه باردارم الان نزدیک دوهفته ای میشه همش خوابای بد میبینم چه ظهر چه شب هرموقع بخوابم خواب میبینم ،قبلا میخوابیدم اصلا خواب نمیدیدم

خوابای خیلی بد که با گریه از خواب میپرم و کلی استرس بهم وارد میشه و اینم بگم ک اصلا استرس ندارم و بدون استرس و آرامش میخوابم کسی دلیلش میدونه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزدلم بخاطر بارداریه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

سلام گاهی پیش میاد به نظرم کنار بالش یه سنگ نمک کوچولو بذار کمکت میکنه کمتر خواب بد ببینی هر روزم یکم گلاب به سنگ نمک اسپری کن هر چند روز یکبارم بذارش تو آفتاب یه آفتاب بخوره پاکسازی بشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منم خواب بد زیاد می دیدمهمش خواب می دیدم همسرم مردهچون ادم سنگین میشهطبیعیه

منم همش خواب میبینم مثلا یکی از اعضای خانوادهم خیلی بد کشته شد جوری که من وقتی تو خواب میبینمش وقتی بیدار میشم همش گریه میکنم در این حد ترسناک

یا ببخشید ببخشید خواب میبینم با مرد نامحرمی ارتباط دارم نمیدونم خسته شدم دیگه دلم نمیخوام بخوابم

منم همین طوریم سر هر دوتا بارداریم

فکر کنم به خاطر اختلالات هورمونیه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
خیلی بده راهکاری هم داره؟

سعی کن از این موزیکهای آرامبخش گوش کنی صدای پیانو دانلود کن شب قبل از خواب گوش کن فکر و ذهنتو خالی کن و یه آیت الکرسی بخون بخواب

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
سعی کن از این موزیکهای آرامبخش گوش کنی صدای پیانو دانلود کن شب قبل از خواب گوش کن فکر و ذهنتو خالی ک ...

من اصلا قبل از خواب به چیزی فک نمیکنم ک ذهنم مشغول باشه یا استرس داشته باشم نمیدونم چرا اینجوری شدم

من اصلا قبل از خواب به چیزی فک نمیکنم ک ذهنم مشغول باشه یا استرس داشته باشم نمیدونم چرا اینجوری شدم

بخاطر بارداریه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍