شیطن مدیر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2552 عنوان فامیلمون آمده دیونه کردهههههههههههههه | مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 69 پست وای خسته شدم برو دیگه عه خدایااااااچی کار کنم زود بره نمک بریزم تو کفششا این ورم زشته چیزی بگم ولی دیگه باید شعورش برسه بره امروز | 05:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
م_م۲۲ عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 937 ن بابا بازیگر خوبیم جلوش با احترام ولی زیاد رو نمیدم ولی دیگه بریدم نمیتونم اون ساعتی ک خودم میخوام ... ارع ساعت خواب رو منم اینجوری شدم. روتین زندگی آدم کلا بهم میریزع خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2552 بپرس من پرس خالم آمده بعد من سعی میکنم اصلا چش تو چشم نشم بعضی وقتا ک ی لحطه میبینم میبینم داده نگاهم میکنه یا بک بار منو ب فامیلی خودش صدا زد هیچی نگفتم من بدم میاد اینجوری انگار نظر داره بدم میاد من درست حس میکنم یا انشالله مغزم الگو سازی میکنه
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2552 وا پسر خاله ت چرا باید بیاد بمونه خونه تو ! خونه خالشه
mary2519 عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 225 من پرس خالم آمده بعد من سعی میکنم اصلا چش تو چشم نشم بعضی وقتا ک ی لحطه میبینم میبینم داده نگاهم میک ... ازت خوشش میاد و یه فکرایی واسه آینده ش با تو داره
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2552 ارع ساعت خواب رو منم اینجوری شدم. روتین زندگی آدم کلا بهم میریزع خدا فقط صبر بدهههه
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2552 ازت خوشش میاد و یه فکرایی واسه آینده ش با تو داره خدا نکنه زبونم لال مرسی کمک کردی سوره ی چیزی هست بخونم از شرش خلاص بشم
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2552 الان مهمونتون که میخوای برت خاله ت و پسر خاله تن؟ اره
amitis98 عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 466 من پرس خالم آمده بعد من سعی میکنم اصلا چش تو چشم نشم بعضی وقتا ک ی لحطه میبینم میبینم داده نگاهم میک ... به هول بودنش شک نکن حس یه زن دربرابر چشم ناپاک هیچوقت اشتباه نیست بنظرم یکم ازاحترامت کم کن یکم درحدی که حس کنه خشکترباش مردابعضی وقتابراخودشون سناریو میچینن مثلا شماازرومحبت یچیزیو بهش تعرف میکنی میدی اون چیزدیگه برداشت میکنه
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2552 به هول بودنش شک نکن حس یه زن دربرابر چشم ناپاک هیچوقت اشتباه نیست بنظرم یکم ازاحترامت کم کن یکم درحد ... من حسم درمورد پسرا همیشه درستهبخدا تو روز تهش ۲بار نگاش کنم۲بارم جوکش خندیدم فک کنم بخاطر انههمشم در مورد ازدواج و اینه اینجا خونه بخره جرف میزنه بره گوشه
amitis98 عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 466 بنظرم یکم ازروزقبلت خشکترباشی درحدی بی احترامی نشه خودشوجموجورمیکنه
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2552 بنظرم یکم ازروزقبلت خشکترباشی درحدی بی احترامی نشه خودشوجموجورمیکنه دیگه چقدر اصلا حرف نمیزنم تهش صبح بخیر میگم سعی میکنم در زشت ترین حالت خودم باشم
mary2519 عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 225 اشکالی نداره اون از تو خوشش میاد فک کنم همین سوره کوثر کارشو بسازه. من واسه یه بنده خدایی خودنم رفت پشت سرشم نگاه نکرد
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2552 اشکالی نداره اون از تو خوشش میاد فک کنم همین سوره کوثر کارشو بسازه. من واسه یه بنده خدایی خودنم رفت ... خوندم انشالله بره دیگهههههه دیونم کردن اینا منو اصلا هر کاری میکنه عصبیم میکنه حیف چیزی نمیشه گفت بعد صبحونه بعد ناهار بعد شام نخ دندون دستش میگیره با صدای بلند هعی نوچ نوچ میکنه اشغال از دهنش در میاره حالم ازش بهم میخوره