2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 41 پست
جدیدا مد شده دوست دختراشونو اینطوری صدا میکنن😂😂🤦🏼♀️

نصف شبی باعث خندت شدم

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیانت که نه دقیقا ماهگرد هشتممون وقتی من براش کلی سوپرایز داشتم حتی مریض و پریود هم بودم شب قبلش تا ...

خب کار خوبی کردی اصلا نباید جواب میدادی

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
خب کار خوبی کردی اصلا نباید جواب میدادی

والا خیلی ازش خواستم بمونیم خیلی غرورمو شکوندم همش گفت نه هرچند وقت یکبار به بهونه دلتنگی پیام میداد اخرش یه روز طاقت نیاوردم گفتم هم من عاشقتم هم تو پس چرا اینجور میکنی بمون اونم گفت باشه دو سه روز که موند چون همش فک میکردم میره گفتم بهش دیگه مجبور نیستی که بمونی بلاکش کردم بعد دوروز که دیدم هیچ خبری ازش نشد طاقت نیاوردم پیام دادم یهو گفت نامرد چرا رفتی و فلان اخرش گفتم فقط خواستم ثابت کنی چقدر مهمم گفت که غرورم برام مهمه خلاصه که گفتم بمونیم گفت که فقط در حد عاشقانه ازدواج نباشه منم گفتم نه شب هم پیام داد رسمی باهاش صحبت کردم

وقتی ۲۰ سالم بود یه پسر با همین حرفا ۴ سال منو کنار خودش نگهداشت و هر غلطی خواست کرد

مثلا میرفت با بقیه رابطه ج ن س ی برقرار میکرد بعد به من میگفت خب منوتو که مال هم نیستیم آیندتو نمیخوام خراب کنم تورک فقط رابطه احساسی دارم و عاشقتم ،تو فقط بمون و به هم محبت کنیم ،چون میپرستیدمش