سیندرلا_عاشق مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 2879 عنوان وای وای مریضی 122 بازدید | 12 پست دخملا این بیماری جدید که تا این حد درگیرمون کرده علائمش چیه بگید خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی امروز | 03:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شومانا عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 5360 علائمش چیه 💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
سیندرلا_عاشق مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 2879 علائمش چیه نمیدونم خواهر منم از بقیه پرسیدم خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی
شومانا عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 5360 نمیدونم خواهر منم از بقیه پرسیدم من این روزا پشت سرم درد میکنه سرم گیج میرهاشتها ندارم و حالت تهوع دارم شوهرمم مثل خودمه نمیدونم این ویروس جدیده یا نه 💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
maryam32623 عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 2377 روز اول چطور بودید؟من گلوم و دهنم خشکه فقط همین بود امروزممکنه ازین جدیده باشه؟
سیندرلا_عاشق مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 2879 چرا همه مریض شدن خب بیماریه جدیده برا همین مدارس تعطیل میشن خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی
سیندرلا_عاشق مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 2879 من این روزا پشت سرم درد میکنه سرم گیج میرهاشتها ندارم و حالت تهوع دارم شوهرمم مثل خودمه نمیدونم این ... من خودمم اشتها ندارم ولی خب خانوادگی معده درد و دل پیچه و ببخشید اسهال اومده سراغمون😅میگم نکنه این ویروس خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی
عقابه_سینگل عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 7114 خب بیماریه جدیده برا همین مدارس تعطیل میشن من دو هفتس بیرون نرفتم خود به خود مریض شدم هیچکدوم از اعضا خانوادم مریض نشدن فقط من🤦🏻♀️
شومانا عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 5360 من خودمم اشتها ندارم ولی خب خانوادگی معده درد و دل پیچه و ببخشید اسهال اومده سراغمون😅میگم نکنه این ... فکر کنم ویروسه 😩 💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
سیندرلا_عاشق مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 2879 من دو هفتس بیرون نرفتم خود به خود مریض شدم هیچکدوم از اعضا خانوادم مریض نشدن فقط من🤦🏻♀️ صددرصد بدون که از بیرون ویروس وارد بدنشون شده علائم نشون ندادن و فقط درحال پخشن وگرنه ویروس که نیومده سراغ تو خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی
سیندرلا_عاشق مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 2879 فکر کنم ویروسه 😩 خودمم حدس میزنم خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی