2777
2789
عنوان

برف

222 بازدید | 22 پست

میخوام یه شب سرددد که فرداش جمعه باشه توی بغلش اروم بخوابم گوله های برف زمینو سفید کنه و اسمون قرمز شده باشه و همه جا اروم اروم باشه کنار هم توی خونه خودمون زیر یه پتو همو بغل کنیم و بخوابیم

امروز وقتی نامزدم ربت خونه خودشون دلم نخواست بره خسته شدم از اینکه ۲ ساله هیچوقت نشد یه شب پیش هم بمونیم سخته خیلی سخت ما چوب ندادونم کاری کسایی رو میخوریم که به فکر فردای بچشون نبودن که باید اینجوری تلاش کنیم برا چیدن زندگیمون

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

توقعتو بیار پایین درست میشه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توقعتو بیار پایین درست میشه

من تو این ۱۹ یال زندگی فهمیدم هر چقدددد توقعتو بیاری پایین خودتی که ضربه میخوری ما داریم تلاش میکنیم سختی الان بهتر من یک سال دیگه هم این سختی ها رو تحمل کنم بهتره تا اینکه تا عمر حسرت ایتو بخورم عروسی خوب نگرفتم حسرت اینو بخورم وسایل خونم جور نبود چند وقت الاخون والاخون بودم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

من تو این ۱۹ یال زندگی فهمیدم هر چقدددد توقعتو بیاری پایین خودتی که ضربه میخوری ما داریم تلاش میکنیم ...

پس دیگه غر زدن نداره انتخاب خودته

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

انشاالله به ارزوی قشنگت زودی برسی

ولی خیلیا بدون پشتوانه و حمایت خونوادشون ،زندگی جدیدشونو شروع کردن

با کم هم میشه شروع کرد ،میدونم خیلی سخته ولی بهتر از بلاتکلیفیه

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

آخی برف و بارون چه کلمههای غریبهای انگار هیچوقت همچین کلمهای نبوده و ندیدیم و نشنیدیم😭😭😭

ای وای خواهر دقیقا حرف دل منو زدی بازم خوبه شما به هم رسیدید و نامزدید ما که هنوز بعد این همه سال به هم نرسیدیم و داریم چوب ندونم کاریای باباشو میخوریم که به فکر آیندهی یه دونه بچش نبود و هیچ چیزی براش جور که نکرد هیچی،خودشم هر چی داشت از دست داد و ورشکست شد.و حالا این پارتنر بدبخت من باید جور مامان باباشم بکشه و به فکر خونه و زندگی برای اونام باشه😭😭😭😭

وای دلم خونه💔💔💔

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

با توصیفات یاد زمستونای گرین گیبلز افتادم .آنشرلی بازا میدونن چی میگم

خیلیم عالی که با توضیحات من یاد فرد خاصی افتادی ولی متاسفاته من نمیشناسم

و اینکه برف بزنه توی خونه خودت باشی و کنار همسرت انشرلی بودن نی خیلی از افراد توی شهر های سرد سبر بارها و بارها توی سال این لحطه ها رو حس میکنن

ولی خب بازم خدس زدم جنوبی هستی که باریدن برف و قرمز شدن اسمون برات انشرلی بودته🤣

پس دیگه غر زدن نداره انتخاب خودته

نزدم خب

فقط فانتزیمو گفتم

چقد حساس شدید☹️

انشاالله به ارزوی قشنگت زودی برسیولی خیلیا بدون پشتوانه و حمایت خونوادشون ،زندگی جدیدشونو شروع کردنب ...

ما هم دقیقا داریم از کم شروع میکنیم و میدونی که با توجه به شرایط جامعمون برا برسیدن به کم هم باید خیلی جون داد

مرسی گلم بابت دعای قشنگت

آخی برف و بارون چه کلمههای غریبهای انگار هیچوقت همچین کلمهای نبوده و ندیدیم و نشنیدیم😭😭😭ای وای خو ...

میدونی امیدارم که امسال یه سالیه که همههه اینا رو دوباره ببینیم سال برفی و پر از باروننن😍

منم مشکلم با مشکل تو یکیه گلم