australians مدیر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 458 عنوان ی سوال باحال | مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 17 پست اگه ی روزی طرف مقابلتون تشنه اش شده باشه و داره میمیرهیکی بهتون خیانت کرده یکی ازتون متنفره به کدومشون اب میدی نمیره ؟ براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼 امروز | 02:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
australians مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 458 اره چون اگر ندم بعدش افکار اینکه من قاتلم و باعث مرگش شدم رهام نمیکنه اب میدم واسه خودم و ارامشم ولی ... اره راس میگی ادم بعدش عذاب وجدان میگیره 😣 براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼
fateme_1998 عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 1025 وای🥺🥺🥺بزار بمیره 😃 بمیره چیش بمن میرسه همین ک با خیانت منو از دست داده زندگیش تباهه😎 ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃
australians مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 458 بمیره چیش بمن میرسه همین ک با خیانت منو از دست داده زندگیش تباهه😎 راس میگی واقعا 🫠 بره پی لیاقتش ...... براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼