مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5000 عنوان بچه ها دلم خودکشی میخواد 82 بازدید | 10 پست 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت) امروز | 02:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5000 خودکشی منو نمیخواد آخی باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
مامانشیطونکا عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 8984 اون روزه پسرم خیلی اذیتم کرد از صبح آخر سب که گذاستمش باشگاه همش خودمو دار زده تجسم میکردم خیلی حس بد و غیر قابل کنترلی بود قیافم همش میومد جلو چشمم
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5000 یاد اهنگ من دلم پری مبخواد افتادم پری منو نمیخواددد پری منو نمیخوادددد باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
مجتبی_قطعش_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5000 اون روزه پسرم خیلی اذیتم کرد از صبح آخر سب که گذاستمش باشگاه همش خودمو دار زده تجسم میکردم خیلی حس ب ... عزیزم خیلی مراقب باش چرا از این فکرا میکنی دور از جونت🥲🥲❤️ باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
مامانشیطونکا عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 8984 عزیزم خیلی مراقب باش چرا از این فکرا میکنی دور از جونت🥲🥲❤️ نمیدونم بار اولم بود حالم بدشده بود باخودم تو خیابون حرع میزدم خواستم به خواهرم زنگ بزنم درد دل کنم سبک بشم ترسیدم اونو نگران کنم