2777
2789
عنوان

بدووین بیاین

87 بازدید | 7 پست

سلام خوبین آقا دیدین یکی از یه چیز خوشش میاد میخواد به بقیه معرفیش کنه

خواهشاً تو یه کانالی که منم هستم عضو شید و بع نظرتونو بگین خواهش میکنم

کانالی که هیچ جا من مثلشا ندیدم و اولش میگی چه اسم مسخره ای شاید

اما ببینین دیگه چند وقت داشته باشید مطالبشا بخونید مطمئنم خوشتون میاد باشه؟؟؟

کانال تنها مسیر آرامش

اعضاش هم تعدادشون بالاس تو ایتا

من دارمش به درد نمیخوره حاشیه زیاد داره

امروز فردا لفت میدم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حاشیه ای؟؟

کلی مطلب و تبلیغ و..

بابا اصل هدف کانال چیز دیگه است ادم خسته میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تبلیغ نمیذارن اصلا مطمئنی داریش

اره دارمش

مطلب اضافه گذاشته ب خدا هیچ کس نمیخونه

من برا چند تا کلیپ ک چند نفر فرستاده بودم گفتن از این کانال هست دنبالش کردم دیدم اوه اینم دنبال اینه بحث بندازه وسط و در موردش نظر بخاد

کلی مطلب و تبلیغ و..بابا اصل هدف کانال چیز دیگه است ادم خسته میشه

ولی بهرحال کانال همسرداریش عالیه کاااااش خانم های نی نی سایت و بیرون نی نی سایتم با این مطالب آشنا بشن

کاااش

ولی بهرحال کانال همسرداریش عالیه کاااااش خانم های نی نی سایت و بیرون نی نی سایتم با این مطالب آشنا ب ...

کانال زوج درمانی لبخند دارم اون خیلی بهتر و مقید تر بود برام