2777
2789
عنوان

حال خوبی ندارم

59 بازدید | 8 پست

هر کی منو میبینه تعجب میکنه و ناراحت میشه از اینکه حال خوبی ندارم.

نه میخندم نه با کسی حرف میزنم حس بدی دارم نه دوست پسر دارم و نه عاشق کسی هستم یهوی اینطور شدم.

زیاد تنها میشینم و پیش کسی نمیرم دوست دارم تنها بشم.

خیلی ناراحتم دوست دارم خوشحال باشم و مثل قبل برگردم 🥹

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

افسردگی، زودتر دنبال درمانش باشید

چکار کنم

خستمه

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب بودم

اول دل درد گرفتم بعد اینطور شدم

چکار کنمخستمه

اول از همه اینکه ورزش را بگذار روتین زندگیت. و هر روز انجام بده. ورزشی که ضربان قلبت را بالا ببره مثلا پیاده روی تند، دویدن، ورزش های ایروبیک
دوم اینکه برای ذهنت فیل تر بگذار. اجازه نده هر مطلبی و با هر محتوایی واردش بشه (غمگین، خشن، ترسناک) و این شامل کتاب، پادکست، فیلم،موسیقی و حتی سایتها و سوشیال مدیا میشه.
حتما خواب منظمی داشته باش. هم از نظر ساعت خوابیدن و بیدار شدن و هم طول مدت خوابیدن. خوابیدن بعد از ساعت ١ نیمه شب یا خواب کمتر از ٦ ساعت به شدت ریسک افسردگی را بالا میبره.
از افراد سمی دوری کن.
روی گفتگوهایی که داخل ذهنت در جریان هست، اگاهی داشته باش. مثل اینکه از بالا داری نظاره می کنی و به یک گفتگو گوش می کنی. نیاز نیست !متوقفش کنی، فقط نظاره گر باش

سعی کن با طبیعت، حیوانها، گل ها و گیاهان در ارتباط باشی

و حتما چند تا هدف کوچک برای خودت داشته باش.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اول از همه اینکه ورزش را بگذار روتین زندگیت. و هر روز انجام بده. ورزشی که ضربان قلبت را بالا ببره مث ...

ممنونم

من ورزش میکنم ولی یک چیزی گفتی که اونم نمیشه

دعام کن