انجیر خشگ داری ؟؟؟؟؟؟؟بشور بنداز تو آب ولرم چند قاشق آبش بده
من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسممن تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعامکنین لایککردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️
انجیر خشک خیس کن،بهش بده،پرتقال و نارنگی، شکمو کار میندازه،یکم روغن زیتون بهش بده دور نافشو با روغن زیتون چرب کن،خاکشیر تو آبجوش خیس کن،ولرم شد بهش یده،یه لگن آب ولرم کن بشونش توش شکمشو ماساژ بده،ایشاالله مشکلش حل میشه
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
باید ببریش دکتر براش عکس باریم انما بنویسه و تصمیم بگیره .ساده نگیر این قضیه رو. دکتر از پسرمن عکس گرفت گفت روده اش بزرگ شده الان دوتا شربت داده که شکمش راحت کار میکنه گفته تا ۶ماه ادامه بدم اگه خوب نشد عمل
من مادربزرگم اینکار میکرد ولی کم بده خونگی باشه چ بهتر
من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسممن تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعامکنین لایککردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️
نه لواشک میچسبه به روده بچه مخصوصا کارخانه ایش خطرناکه
ترشک خونگی ی چیز ترش بدی رود هاش باز بشه
اگرم لواشکت سفته یذره بزار بیرون از یخچال یکم شل و ول شه بده بخوره یکم
منمادربزرگم اینکار میکرد