2777
2789
عنوان

برای سوختگی نوزاد کرم اردن روغن کبد ماهی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 79 پست
زیاد نزنی کورتون داره نهایت دو سه بار، زخمش ک بسته شد هر چی بزنی اوکیه، دوست من ک میگفت من همه کرم ه ...

ما روغن حیوانی هم داریم اون چطوره

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قرمز شده یعنی چطوری؟ مثلا دستمال کاغذی میذارید خون جذب میکنه؟

نه فقط قرمز شده یکم هم کشاله رانش پوست برداشتع

[QUOTE=403255666]من نمیشستمش با دستمال مرطوب پاکش میکردم بیقرار میشد آخه عجب آدم خنگیم این بچه بهم م ...

فکر خودم اینه که دستمال مرطوب اینجوریش کرده و اینکه یکم دیر پاکش کرده باشم

فکر خودم اینه که دستمال مرطوب اینجوریش کرده و اینکه یکم دیر پاکش کرده باشم

یا مارک دستمال نمیسازه بهش

یا هم دیر پاک کردی

وگرنه نوزاد کوچولو زیاد لازم نیست تند تند ببری بشوری

آخی الهی بمیرم ببین همیشه پاک نکن گاهی بشور گاهی پاک کن اره الان بشورش خشک کن با دستمال پماد بزن انش ...

دلم کبابه براش آبجی چهارپر گشنگی کشید مادرش که من باشم نفهمیدم بچم از گرسنگیع که چنگ میندازه تو صورتش الان هم اینجوری خیلی مادربدیم

یعنی مای بی بی نگیرم براش پس چی بگیرم

من پسرم اونجور شد مارک مای بی بی گرفت کلا قرمز شده یه وضعی شد بعد مولفیکس بستم شب تا صبح خوب شد چون کرم میزدم هم خوب نمیشد از اونجا فهمیدم

چندبار بزنم بهش این دوتا پماد رو پسرم نوزده روزشع

اخی خیلی کوچولوئه طفلی، پس از دندون و این چیزا نیس ک ادرارش اسیدی بشه، ب پوشکش حساسیت نداده؟ شاید از شیر خودت یه چیزی خوردی بهش نساخته، حالا ک کوچولوئه و قل نمیخوره و راه نمیره ، زیر انداز بنداز ازادش بزار ک زخمش زود خوب بشه، برا کلو و ان انم از دکتر سوال کن. خیلی کوچولویه بد نباشه براش

دلم کبابه براش آبجی چهارپر گشنگی کشید مادرش که من باشم نفهمیدم بچم از گرسنگیع که چنگ میندازه تو صورت ...

نه عزیزم این چه حرفیه تجربه نداری دیگه هممون از این اشتباهات داریم دیگه نوزاد دم به دقیقه شیر میخوره هر دفه بغلش کن بهش شیر بده اگه زیاد خوابید بیدارش من شیر بده اگه سختته تا دستشویی ببریش یه دستمال نرم واب ولرم تو تشت بریز با دستمال خیس تنشو پاک کن خشکش کن بعد پوشک کن پوشکشو عوض کن بخاطر قیمت بالا با اشغال پر میکنن لعنتیا من خودم بعد گرونی نوار بهداشتی خیلی عذاب کشیدم تا فهمیدم از همونه که عوضش کردم بخاطر همین مادرا بچه اول خیلی دوست دارن چون سرش باتجربه میشن

نه فقط قرمز شده یکم هم کشاله رانش پوست برداشتع

خب خوبه

با پماد ترکیبی کالاندولا و زینک و مراقبت سریع خوب میشه

من بچه رو با پنبه و آب تمییز میکردم و با پارچه نخی خشک میکردم.

الان ماشالا پسرتون بزرگتر شده، نترسید تو روشویی دستشویی بطوریکه پشتش به شکمتون تکیه داده با دست چپ زانو و ران چپش بگیرید با دست راست بشورید.

گاهی دیر به دیر پاکش کردم چون ذره ذره دستشویی میکنه بعد مای بی بی براش گرفتم قبلش مولفیکس داشت

مولفیکس ب بچه منم نساخت همش پاش میسوخت مای بیبی مهربان با پوست بگیر عالیه،

بنظرم بچه رو بشوری بهتره، تجربه من میگه زخم و قرمزی شسته بشه و بعد هوا بخوره بهتره، البته بچه رو هم یه اب بزنی کافیه نمیخاد صدای قژ قژ لیوان تمیز بده! شایدم اگه با دستمال مرطوب پاک کردی ب اون حساسیت داده