2777
2789
عنوان

وام دوم بلو

70 بازدید | 11 پست

سلام من وام اول بلو گرفتم 5مهر تسویه شد با حسابم کارکردم واریز برداشت انتقال امروز حدود پنجاه روز از تسویه گذشته همچنان وام دوم غیرفعال آیا طبیعیه شما وام دوم برداشتی کی فعال شد این زمان برای من اینهمه بوده یا برای همه همینقدره راهنمایی کنید منو خیلی نیازمه نگرانم

به پشتیبانی زنگ بزن بپرس .مال من یک ماه بعد از تسویه وام دوم رو داد

زنگ که میزنی میگن سیستمی هست ..

برای بعضیام دوماهه بوده ..

گردش حساب شما خیلی بالا بوده؟

وام دوم چقدر فعال شدبراتون؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماهی یکبار میگه اعتبار سنجی میکنه ولی خیلی نمیشه روش حساب کرد با ویپاد کار کن زودتر بهت وام میده

ویپاذ اولش خیلی بهتربود هرچقدرم باهاش کار میکنی میگ گردش مالی نداری..

سکه ام جمع میکنی نمیده میگ چک دیجیتال چک دیجیتال میگ فعلا شرایط چک دیجیتال ندارید

زنگ که میزنی میگن سیستمی هست ..برای بعضیام دوماهه بوده ..گردش حساب شما خیلی بالا بوده؟وام دوم چقدر ف ...

وام دوم ده تومن . اولی هم ده تومن.

گردش حسابم هم ماهی ۲۰ تا ۳۰ تومن درحال نقل و انتقال توی کارتم بود. میریختم و برمیداشتم . قبض ها رو میدادم.

وام دوم ده تومن . اولی هم ده تومن.گردش حسابم هم ماهی ۲۰ تا ۳۰ تومن درحال نقل و انتقال توی کارتم بود. ...

آها منم والا حتی نزدیک پنجاه تومن دارم گردش نمیدونم واقعا چرا نمیده قسطامم همون روز پرداخت میکردم ..

قسط. هات هم اگر میتونی یکی دوروز زودتر بده از ابن به بعد. خودم این کار رو می کنم

اصلا نمیدونم چرا نمیده ناامید شدم هرکاری بگید کردم حتی خرید اینترنتی ام کردم همون روزم پرداخت کنی فکر نمیکنم مشکل داشته باشه مهم سروقته