2777
2789

هی میگن روزمرگی هامونو دنبال کنید

اخه چرا باید روزمرگی توی گوزو رو دنبال کنم

دختره لوازم ارایش میفروشه و فالوش دارم خدایی هم چاقه قیافه ی فوق العاده معمولی حتی رو به پایین

چرا فک میکنه برا بقیه جذابه

این حجم از اعتماد به نفس از کجا میاد

میتونی دنبال نکنی

میتونی نگاه نکنی

نه اینکه بهش توهین کنی یا بخاطر چاق بودنش مسخرش کنی

آفرین بهش که اعتماد بنفس داره

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الا بخدا یه سفر کلا رفته حتی از دسشوییش هم میذاره اونوقت انگار پاریس ولس انجلس رفتهبابا تو ایران دار ...

ولی کن خودت درگیر زندگی دیگران نکن به خودشون ربط داره اینقدر از این کارا میکنند که آخرش گوزشون صداش همه جا میرسه

میتونی دنبال نکنیمیتونی نگاه نکنینه اینکه بهش توهین کنی یا بخاطر چاق بودنش مسخرش کنیآفرین بهش که اعت ...

من نگاه نمیکنم ولی پیج کاریش رو داره قاطی میکنه که با اینکه پیجش خیلی خوب بود انفالوکردم

توهین نمیکنم مثلا میدونم تو پیج کاریش موفقه

ولی هر یه استوری باز همون پیجو میذاره با اینکه ۱۰ کا فالور داشت حتی دویست نفر هم پیج شخصیش رو فالو نکردن

من نگاه نمیکنم ولی پیج کاریش رو داره قاطی میکنه که با اینکه پیجش خیلی خوب بود انفالوکردمتوهین نمیکنم ...

به هرحال دوست داره مثل خیلیا پیج روزمرگی داشته باشه

و این اصلا زشت و بد نیست

صرفا مطابق سلیقه شما نبوده

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)