2777
2789
عنوان

من خودمو آدم خوبی نمیبینم

61 بازدید | 7 پست

ولی تو رابطم همچیمو گذاشتم امکان نداره تا 100سال دیگه کسیو پیدا کن که نصف من دوستش داشته باشه

ولی با این وجود رها شدم به بدترین حالت ممکن

ولی میبینم دخترایی که هم خیانت میکنن هم طرفو فقد برا پولش میخوان ولی واقعا پرستیده میشن

لعنتی من بعد 3سال هنوز نتونستم جواب سلام کسیو هم بدم

با اینکه فهمیدم این دنیا جای خوب بودن نیست ولی بازم نمیتونم بد باشم

آدم ایقد احمق آخه دلش برا کسی که خوردش کرد تنگ بشه اه

غرق شوی میمیری چه در دریا چه در رویا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو داری در حق خودت ظلم میکنی و در حق خودت آره آدم خوبی نیستی و این بدترین چیزه

من به تنها کسی که بدهکارم خودمم

به تنها کسی که ضربه زدم خودمم

من کشتم خودمو تو این رو روز زندگی

منم نمیتونم بد باشم 🫠

ولی دلتنگش نیستم ، بد بلاها سرم آورد.

خدا ازش نگذره خدا ذلیلش کنه انشاءالله روز خوش تو زندگیش نبینه

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

منم نمیتونم بد باشم 🫠ولی دلتنگش نیستم ، بد بلاها سرم آورد.خدا ازش نگذره خدا ذلیلش کنه انشاءالله روز ...

5 .6سال زندگیمو جهنم کرد با اینکه بعضی وقتا ازش متنفر میشم ولی خودم هم میدونم اگه برگرده محاله ردش کنم

من به تنها کسی که بدهکارم خودمم به تنها کسی که ضربه زدم خودمممن کشتم خودمو تو این رو روز زندگی

خب نباید اینکار رو بکنی نباید خودت رو مدیون خودت کنی اولین کسی که وظیفته ازش نگهداری و محافظت کنی و هواش رو داشته باشی خودتی اینم که گفتن یه روز تو زندگیت این خوبیا جبران میشه چرت و پرته خودت حواست به خودت باشه و اولیتت رو بذار رو خودت وگرنه هیشکی حواسش نیست

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...