2777
2789
عنوان

جام جهانیییییی✨✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 101 پست

من همش دوست داشتم گروه ۲ بیفتیم که نشد

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما اگه کار مهمی دارید فقط درخواست بدید در غیر اینصورت جواب نمیدم♡

زیادددددددد ببین کم نه ها زیادددددد😂😂😂

😂🙌🏻

هر کسی از این دنیا چیزی بر می دارد ، من دست برداشتم !...نمیدونم راه حلش کوتاه کردن موهام یا پریدن از بالای تراس...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از نیوزلند و مصر میشه برد

بلژیک قویه؟؟؟

هر کسی از این دنیا چیزی بر می دارد ، من دست برداشتم !...نمیدونم راه حلش کوتاه کردن موهام یا پریدن از بالای تراس...

خب میگه قهرمان هستیم بنظرت ایران قهرمان میشه😂😂

نهههعع ، من آرزو به دلم موند یه بارررر فقط یه بار از همین مرحله اول صعود کنیم

همین واسم کافیه😂

نیوزیلندوصدرصدبرده داریم

مصرم یه تیمی حدواندازه ایرانه میتونیم ببریمش

اما بلژیک جزوه تیمای خفن جهانه

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

نهههعع ، من آرزو به دلم موند یه بارررر فقط یه بار از همین مرحله اول صعود کنیمهمین واسم کافیه😂

اینبار احتمالش هست چون هشتا تیم سوم هم که امتیاز خوب گرفته باشن صعود میکنن فقط تیم های اول و دوم نیستن

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار...

نیوزیلندوصدرصدبرده داریممصرم یه تیمی حدواندازه ایرانه میتونیم ببریمشاما بلژیک جزوه تیمای خفن جهانه

یه سوال یادم نیست الان باید چند تارو ببریم صعود کنیم😂🫠