sterrr مدیر استارتر عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 138 عنوان بیاین براتون حمد بخونم🍁💓 39 بازدید | 7 پست شماهم اگر میشه.......🍁 واسه حاجت روا شدن من دعا کنین🙂بخصوص سر نمازاتون.. دیروز | 22:05 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهلیناممممممم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3464 منم واست حمد خوندم حاجت روا بشی عزیزم....توام میشه واسه حامله شدن من بخونی و دعام کنی خیلی دلشکسته ام نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
1543 عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 5 برات صلوات فرستادمواسه منم با نام کاربریم بخون فدات معنی نام کاربریم: هنوزهم دوستت دارم...
آینه14 عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 1216 ب نیت اینکه صلاحم با خواستم یکی باشه و برگردیم بهم منم براتون حمد میخونم
آوینا_خانی عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 2776 توحید خوندم براتبخون ب نیت این ک امشب حالم خوب شه ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀