2777
2789
عنوان

بچه ها ی عطری میخام که 😅

216 بازدید | 16 پست

از دور بوش احساس شه قشنگ

بوی شدیدی داشته باشه

ترجیحا قیمت حدود ۲۰۰🤣😅

به جز عطر مشهدی چی پیشنهاد میدین؟😅

🟥اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فَرجَهُم 🟥تا در طلب گوهر کانی، کانی تا در هوس لقمه نانی،نانی این نکته رمز اگر بدانی ،دانی هر چیز که در جستن آنی،آنی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلاب🤣

🤣🤣🤣😅😅😅

🟥اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فَرجَهُم 🟥تا در طلب گوهر کانی، کانی تا در هوس لقمه نانی،نانی این نکته رمز اگر بدانی ،دانی هر چیز که در جستن آنی،آنی 
پیدا نمیشهمگه اینکه چند قطره برات بریزه توی این قوطی درازا

خب عطر خوب گرون چی پیشنهاد میدی؟

اومدم بگم عطر مشهدی که خودت اشاره کردی گل من

🤣🤣😅😅

با این بودجه عطر خوب و حتی گرمی نمیشه گرفت عزیزم .

میتونید با این قیمت از دیجی کالا عطر ۱۰-۳۰میل بگیرید که البته شرکتی هستن .

پخش بوی بالا هم در کل تو عطرای خوب و لوکس پیدا نمیشه . مگر اینکه عطر مردونه بگیرید یا اسپرت .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اسپری خوش بو کننده هوا به به با عطر گلهای محمدی

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

تیزیانا ترنزی

عطر گرمیش از گرمی ۴۰-۵۰ تومن داره به بالا

بوشم خوبه

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.