2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نون 😅

خمیرشو بگیری راحت تره چون میگی دانشجویی وسایل مسایل زیاد نداری

من زمان پخت توی ماهیتابه رو نمیدونم ولی من سس میزنم به نون پخشش میکنم بعد قارچ سرخ شده میریزم کالباس با مرغ ریش ریش شده میریزم فلفل دلمه سرخ شده و ذرت کنسروی میریزم با یه عالمه پنیر پیتزا و میزارم توی تستر برای ادویه روش هم اویشن میزنم ای خدا نکشتت هوس کردم الان پیتزا از کجا بیارم

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
خمیرشو بگیری راحت تره چون میگی دانشجویی وسایل مسایل زیاد نداری من زمان پخت توی ماهیتابه رو نمیدونم و ...

خیلی ممنون قشنگم 😍دستت درد نکنه

وای خودمم شدیداً هوس کردم😂🤦♀️همه وسایلش نیست اگر شما داری درست کن

خیلی ممنون قشنگم 😍دستت درد نکنه وای خودمم شدیداً هوس کردم😂🤦♀️همه وسایلش نیست اگر شما داری درست کن

نه بابا خیلی گرون میشه منم دانشجو ام ولی خونه ام خوابگاه نیستم ولی با این حال اونقدر نمیتونم دائم هزینه کنم با این وضع گرونی

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
آره عزیزم لطف میکنی

اول قارچ خرد کن بذار آبش کشیده شه سرخ کن بذارش کنار

بعد مرغ ریش شده و فلفل دلمه و پیاز سرخ کن بعد همه مواد قاطی کن زردچوبه و نمک بزن بعدم یه قاشق رب سرخکن داخلشون مواد بذار کنار

یک چهارم ماکارانی بجوشون و ابکش کن آبش که رفت یه تخم مرغ بشکن وبا دست قاطی کن

تابه روغن بریز گرم شه بعد ماکارانی کفش پهن کن ودرشو بذار روی شعله متوسط بیست دقیقه سرخ شه

بعد برعکسش کن و مواد بریز روی ماکارانی و پنیر میتزا هم بریز دوباره در تابه بزار بیست دقیقه دیگه تا اون طرفشم سرخ شه و پنیر آب شه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
نه بابا خیلی گرون میشه منم دانشجو ام ولی خونه ام خوابگاه نیستم ولی با این حال اونقدر نمیتونم دائم ه ...

وای دقیقا منم خونه دارم خوابگاه نیستم ولی خرج کرایه و شوینده بهداشتی و خونه و آب و برق و رفت و آمد رو که دیدی چقدر زیاد میشه

خیلی خیلی ممنون عزیزمممم به نظر خیلی خوشمزه میاد

خواهش میکنم آره من خیلی دوست دارم عکسشم برات فرستادم نمیاد😁

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂