2777
2789
عنوان

رفتن به دانشگاه

48 بازدید | 5 پست

سلام من۲۳سالمه دیپلم کامپیوتر دارم و۸ساله ازدواج کردم و دوتا پسردارم یکی۴ساله و یکی۵ماهه.تصمیم گرفتم برم دانشگاه و درس بخونم.شوهرم نیروی شرکتیه و بابت اینکه من خانه دارم و سرکار نمیرم خودشو از من بالاتر میبینه و خواهراشو به رخ من میکشه .۸تا خاهرشوهر دارم و کوچیکه که از من دوسوال بزرگتره طلاق گرفت و بعداز طلاقش کارمند شد.همش منوبا اون مقایسه میکنه.میخام درس بخونم ولی شوهرم نفهمه میشه دانشگاه ثبت نام کرد و کلاسهاشو انلاین شرکت کنم؟با دوتا بچه سخته بخام حضوری برم.چه رشتی بخونم؟کجا باید برم؟کسانی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن.درس بخونم یانه؟بابت هزینه دانشگاه خودم پول دارم ماهیانه سودشو برام میریزن شوهرم نمیدونه.هزینه هاشو میتونم پرداخت کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیام نور ،علمی کاربردی البته اول به شوهرت بگو اگه مخالفت کرد اون موقع

تا الان چند بار باهاش در این مورد صحبت کردم موقع بچه اولم کوچیک بود بهانه اورد که بچه کوچیکه بزار بزرگ بشه هزینه هاشو برو بگو بابات بده بعدکه بچمو ازشیر گرفتم و دوساله شد بهانه اورد که تو بچه دار نمیشی باید بچه بیاری باز این یکی اوردم هرجا میرفت میگفت زنم بچه دار نمیشه.حالا اینبار تصمیم گرفتم بهش نگم