گلی7676 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 2473 عنوان کالابرگ 261 بازدید | 18 پست بچها اعلام نشده؟ 1404/09/14 | 20:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50698 شد . فردا دهک های یک تا س میدن از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50698 فردا دیگه قطعیه؟ اره دیگ مردم مسخرشون نیستن ک از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
رستاکوچولوام عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 26162 فردا میدن دهک ۱ تا ۳ ،نفری ۶۲۰ کانال روزمرگیم ایتاhttps://eitaa.com/zendegizahra
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50698 بقیه چی از بقیه حرف نزدن والا اونم شاید هفته ی بعدی نوبت دهک بعدی باشه شایدا از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
maman3gol عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 51941 بقیه چی معمولا چند روز بعد خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
رستاکوچولوام عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 26162 بقیه چی فک کنم بقیه دیگه میرن واسه سربرج کانال روزمرگیم ایتاhttps://eitaa.com/zendegizahra
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50698 گفتند آبان تا الان طول کشیده اون قضیه فرق دار اون زمان گفتن آبان هم میدیدم ندادن ولی وقتی خودشون میگن از فردا میشه مصرف کرد پس میش اعتماد کرد ب حرفشون از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
بیعقل عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 4378 فردا میدن دهک ۱ تا ۳ ،نفری ۶۲۰ دهک بالای سه نفری چنده؟ نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
رستاکوچولوام عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 26162 دهک بالای سه نفری چنده؟ ۳۵۰ فککنم کانال روزمرگیم ایتاhttps://eitaa.com/zendegizahra
aseman272 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 16430 فردا ۱۲۰ تومنم اضافه کرد بخاطر گران شدن بنزین تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم