2777
2789
عنوان

آب نخود و لوبیا رو دور بریزم❓️

65 بازدید | 12 پست

دارم آش میپزم

نخود لوبیا که پخته شده آبشو دور بریزم؟ یه رنگیه ...

بوره

بریزم بِرِه؟؟

یا نه؟؟

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

ما میریزیم البته برای شله قلمکار

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما میریزیم البته برای شله قلمکار

آش رشته هست عزیزم

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

آش رشته هست عزیزم

بریز دور بعد مجدد آب بریز یه ربع بجوشه بعد موادتو اضافه کن

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

بریز دور بعد مجدد آب بریز یه ربع بجوشه بعد موادتو اضافه کن

همینکارو کردم عزیزم

برای اینکه از نفخ جلوگیری کنی بریز بره

اصلا رنگشم سبز شفاف نمیشه اونجوری

ریختم رفت

ممنون بابت راهنماییتون

نهمن برای لعاب آرد سبوس دار تو یه فنجون اب سرد حل میکنم آخرای پختمیریزم تو اش

من مزه آرد رو تو آش اصلا ابدا دوست ندارم

اما آب بنشنو ریختم رفت