2777
2789
عنوان

بمیرم براخودم 💔

117 بازدید | 11 پست

به شوهرم هرچی دلم میخواد میگم نمیگیره باردارنیستم ولی مریضم . امروز باداداشم وزن داداشم رفتیم بیرون به داداشم گفتم یه نان روغنی بخر داداشام خیلی دلسوزن سریع پیاده شد که بخره گفتم پول خرد هم دارم تابهت بدم قبول نکرد خرید زنش ازدستش گرفتش بعد داداشم میگفت بده به خواهرم به زور تیکه ای بهم داد .واقعا دلم گرفت من به شوهرم چندبارگفتم هوس نان روغنی کردم نخرید مجبورشدم به داداشم بگم اونم زن داداشمم اینطورکرد. بخدا من وخواهرم مثل خواهریم باهاش نمیدونم چرااینطور کرد؟!

حال روحیم به شدت بده الان نبایدغصه بخورم ولی فکرم درگیرشد .لعنت به شوهر لجبازم

خودت برو بخر منت شوهر و داداش رو نکش تو که پول داشتی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خرجی بهم میده شوهرم نه شارژی برام میخره نه چیزی دلم میخواد میخره .دکترهم میبره به زور ودعوا اونم چندسال ازبیمه داداشم وخواهرم استفاده کرد. بقران مادرم مریض نبود و بابام زنده بود یه ثانیه تحملش نمیکردم

بخدا دلم گرفت چرا آدمهااینطورن من وخانواده ام خیلی دل وقلبمون پاکه

این اتفاقا تو زندگیا هست منم دیدم ولی نبایدخودت رو بدبخت احساس کنی دنیا یه جور نمیمونه منم از این روزا عبور کردم