2777
2789
عنوان

بیاید مهمه من قبل از نامزدیم

121 بازدید | 11 پست

یه پسری خیلی دوسم داشت اون ارشد بود من سال اولی

الان سال دومم اون اخراش بود خوش تیپ و با جذبه قد بلند چهارشونه

بعد من خیلی خر بودم رفتم به نامزدم

فهمید جدا شدم

گفت من هنوزم میخوامت

یکبار بیا کامل میخام حرفام بهت بگم بیام جلو دوست دارم

اونسری که حرفم گوش نکردی این سری این فرصت و از جفتمون نگیر

حالا فردا میخام ببینمش اصلا استرس دارم شدیداً

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن وقته از نامزدت جداشدی

کلا عقد و موندن جدایی همش سه ماه شد یماه جدام

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببخشید شما همونی که نامزد سابقت معلوليت مادرش مخفی کرده بود؟

درسته

کلا عقد و موندن جدایی همش سه ماه شد یماه جدام

بزار یه چند ماه بگذره بعد با اون ادم آشناشو

ب هرحال یک جدایی تجربه کردی و هنوز از نظر روحی آمادگی آشنایی جدید نداری

صرفا به خاطر ظاهرش و گذشته که یه جریانی بینتون بوده هیجانی نشو

چرا نه وقتی فرصتش هست

فرصت همیشه هست نمیشه با این حرف تصمیم غیر منطقی گرفت ایشون تازه از رابطه جدی بیرون اومده نیاز به زمان داره برای همه چی از همه مهم تر شروع یک رابطه جدید

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️