2777
2789
اره مم دوس پسرم تصادفی داشت جون یه بچه رو نجات داده بود دیگه قدش بلند نشد قدش ۱۶۳ ۱۸ سالگی من ۱۶۲ ول ...

وا چه ربطی به تصادف داره

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

حس مرد بودن از قد میگیری؟!!مرد اونی هس که شعور داشته باشه پشت و تکیه گاه زنش باشه

اره فاکتور مهمیه و در خلقت زن هست ک وقتی مرد ازش بلندتر باشه بهش حس تکیه گاه بودن رو القا میکنه

شما برو با مرد کوچکتر از خودت

ب بقیه کار نداشته باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد خودم همینقدر اگه کنارش خیلی گنده به نظر نیام و بقیه چیزهاش خوب باشه آره

ببین اخلاقا عالیه

درآمدی تعریفی نیست ولی چون خودمم ب درآمد میرسم اوکیه

صورتش گوگولیه

آخه من بلندم وگرنه بقول دوستون اون متوسطه

170

من ۱۷۱_۱۷۲شوهرم ۱۸۰ فقط بهت بگم تو زندگی اخلاق و شعور حرف اول میزنه یکی از اشناهام قدش ۱۶۵ باید میدیدی موقع نامزدی چه به قد شوهرش مینازید شوهرش قدش ۱۹۰ یه شب خونشون بودم اون چن ساعت به زور خونشون تحمل کردم از بس شوهرش باهاش گند اخلاق بود نمیدونم این چه طور داره این رو یه عمر تحمل میکنه

من ۱۷۱_۱۷۲شوهرم ۱۸۰ فقط بهت بگم تو زندگی اخلاق و شعور حرف اول میزنه یکی از اشناهام قدش ۱۶۵ باید میدی ...

وای چ بد خدا صبرش بده ولی اون بخاطر قد بلندش تحملش میکنه😂

اره فاکتور مهمیه و در خلقت زن هست ک وقتی مرد ازش بلندتر باشه بهش حس تکیه گاه بودن رو القا میکنهشما ب ...

من ده ساله ازدواج کردم با تجربه زندگی مشترک نیگم زن فقط میتونه به ادم باشعور و باخلاق تکیه کنه الان خواستگار اسی ازش کوتاه تر نیس

ن منظورم این بود ینی اونقد کوتاه نیس ک اولویت ازدواج قرار بگیره😭😂مثلا واس خودم ک ۱۶۳ عه ،بلنده

بله برا شما تفاوت قدتون خوبه

باید با دختر سنجیده بشه دیگ

نه اونقدرا کوتاه نیستن

درسته

https://abzarek.ir/service-p/msg/2330578