2777
2789
عنوان

🫠✨️🫱🏻‍🫲🏾

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 282 پست
🥲شما منو یادتون نمیاد ولی من شمارو خوب یادمه😭من همه رو میشناسم هیچکس من و نمشناسه💔🫠😔🍷💃به سلام ...

ای خدااااا ببخشیدددد چطور منو یادتونهههه؟ 🥲😂

از این بعد دیگه یادمهههه

کاربریای قبلی girl_lorوlamia https://daigo.ir/secret/71866685094

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدااااا ببخشیدددد چطور منو یادتونهههه؟ 🥲😂از این بعد دیگه یادمهههه

نه بابا این چه حرفیه🫠

ممنون

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

😂خیلی سخته خداییبیا من یدونه دارم بدم استفاده کن😂

یدونه دارید به نظرتون بهتر نیست 10نفری رو یه کاربری نباشید؟ 😂البته اگه فان نباشه امضاتون و واقعی باشه

کاربریای قبلی girl_lorوlamia https://daigo.ir/secret/71866685094

خوبه پس😂

بی نظیره خیلی خوشحال شدم تونستم واردشم😭😅

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

فداتشمممفک نمیکردم به جز دوستام کسی منو بشناسه😂🥲

خدانکنه اتفاقا شمارو خیلی دیده بودم

فرروکوالیتی استریتلینتاینا مورد علاقمن

🥹🌼

ولی این پشمک شکلاتی خوشمزسا 😂رفتم خریدم

عه چقد زود😅

واییییییی دیدییی ببین من نبودمهمش تقصیر اون دژبان بود

نه نباید تگت میکردم یکم جوگیر شدم باز

اصطلاح همیشگی

سگ ادمو بگیرهه جو نگییییره!

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

نزدیکه 😂سر کوچس

اتفاقا منم همین الان رفتم چارتا رامتین زینتش کردم

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)