2777
2789
عنوان

گربه همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 21 پست
پس به کسی بده حیاط داشته باشه به کسی ولی اگه خیلی کوچیک نیست بزار تو کوچه بمونه اینقدر کوچه خیابون ش ...

خیلی کوچک نیست ولی بچه س هنوز انگاری تازه از مادرش جدا شده .روزا ی نیم ساعت ی ساعتی میره باز میاد .

لینک کانال سلامتیhttps://eitaa.com/joinchat/1993212918Cdd06830b27

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایین پله مون براش یه جعبه گذاستم توشم یه تکه پارچه گذاشتم .روزه غذا هم براش میذارم .ولی میخواد بیاد ...

نه نزار بیاد عادت میکنه تو هم که نمیتونی دائم نگه اش داری بزار مثل بقیه گربه ها مستقل بار بیاد اصلا نزار گربه تو خونه بیاد ببین فامیل ما برای مو گربه رفت اتاق عمل گربه داشته تو خونه مو رفته قسمت نای و مری و عفونت کرده بود دیگه من خودم از یک متری گربه رد نمیشم از بس ترسیدم تو خونه اصلا تو حیاط اگر خیلی کوچیکه و اگر بزرگ هست بزار آزاد بیرون زندگی کنه این همه گربه هستن دارن زندگی میکنن

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
خیلی کوچک نیست ولی بچه س هنوز انگاری تازه از مادرش جدا شده .روزا ی نیم ساعت ی ساعتی میره باز میاد .

نه عادتش نده دختر خوب بزار مستقل زندگی کنه اگر اینطوری عادت کنه دیگه نمیتونه مثل بقیه گربه ها زندگی کنه اگر مادرش جداش کرده خب پس کوچیک نیست دیگه

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

عزیزم. گوش نده اینجا. ولش،نکن. خیلی گناه داره

ببین بهترین کار اینه تو دیوار شهرتون رایگان واگذار کنی. میان می برند. روستاهم بود بده. کاری که من کردم ۱۳. ۱۴ تا گربه واگذار کردم. هم اون افراد به اون گربه نياز دارند برای شکار موش و .....

و هم این گربه بی پناه و بی سرپرست تو خیابون ها گشنه و تشنه تو سرما و....... ول نمی شه.

ممکنه ماشین بزنه یا بچه ها اذیت کنند و هزاران مشکل دیگه

فقط لطفا ولش نکن